Det har alltid vært en del av meg

Hei dere! Veldig ofte får jeg spørsmålet, hvorfor blogger du? Faktisk en del oftere enn man skulle trodd. 

 

Blogging alltid har vært en del av meg. Om jeg ikke husker helt feil, så opprettet jeg min første blogg når jeg var rundt 11 år. Naturlig nok hadde jeg ikke så mye peiling på hva jeg drev med, og det ble mange useriøse innlegg. Men det var noe som gjorde at jeg bare fortsatte og fortsatte. Fra første stund, elsket jeg hvordan jeg kunne ha min helt egne side - hvor jeg kunne skrive akkurat hva jeg ville, også kunne det spres til hele verden ved ett lite klikk. (Det er ikke akkurat sånn blogging fungerer, men som sagt var jeg 11 år og hadde mye fantasi). 

Jeg har alltid bydd på meg selv. Før jeg startet å blogge elsket jeg å lage videoer. Pappa hadde et videokamera som ble ganske godt brukt for å si det sånn. Jeg og ei venninne filmet også en rekke skuespill. Vi kledde oss ut, satte oss foran kamera, og spilte som om det var flere tusen mennesker som så på oss. Ingen av disse videoene ble noen gang lagt ut. Når jeg har sett på de i ettertid, har jeg ledd til tårene trillet. 

 

Processed with VSCOcam with t1 preset

Er det en ting jeg virkelig liker med å blogge, så er det det at jeg kan være meg selv, og at jeg har muligheten til å dele så mye med dere. Jeg kommer aldri til å angre på at jeg startet å blogge. Uansett hvor teite de første bloggene jeg hadde var - så har det gjort meg til den personen jeg er i dag. Man lærer så utrolig mye om seg selv av å blogge. 

Jeg tror det kommer til å ta lang tid før jeg slutter. Hvis jeg slutter nå, kommer jeg til å føle at det er en del av meg som mangler. Det er dette jeg er flink til, og det er dette jeg elsker.

 

2 kommentarer Skjul

Tanya S. Johnsen

29.01.2016 kl.18:15

Kjenner meg igjen i det du skriver, og det er så kjekt å lese at andre også byr på seg selv! Stå på :)
Sara Sofie

29.01.2016 kl.21:56

Tanya S. Johnsen: Åå, takk!

Skriv en ny kommentar

hits