KJÆRE JENTER

Det er en ting jeg aldri kan få sagt nok, du er god nok.

Ikke ta dere selv så høytidlig hele tiden. Jeg tror mange glemmer at vi ikke lever livet for å please alle andre.

Livet burde ikke handle om å skulle se mest mulig presentabel ut for alle absolutt hele tiden.

Livet burde ikke handle om å skulle pushe puppene så langt opp i halsen som mulig, eller om å ha den største rumpa. Og det burde ihvertfall ikke handle om å konstant sjekke speilet.

Vi jenter må gi mer faen. Gi faen i hun som syns rumpa di var liten og gi faen i han som syntes at låra dine var for store.

Hvis det er noen som har så lite liv, at de bruker tiden sin på å kritisere andre, er det faktisk de som har et problem her. Ingen kan fortelle deg hvordan du skal se ut eller ikke se ut. Vi er alle forskjellige, og vi ser alle forskjellige ut.

Vi må bli mye flinkere til å tenke positivt om oss selv, istedet for negativt. Fordi hvor langt kommer man egentlig av å kritisere seg selv?

Jeg kan med hånda på hjertet si meg skyldig i å ha stalka en del jenter opp igjennom årene. Og ja, jeg har ofte følt meg som dritt etterpå. Men det man ofte glemmer er at hun jenta som jeg var så misunnelig på, har sikkert vært utrolig misunnelig på en annen jente igjen. Og sånn fortsetter det.

Det kommer alltid til å være noen som er flinkere enn meg, eller penere enn meg. Og det er helt greit, fordi det er sånn samfunnet fungerer. Istedet for å bruke tid på å kritisere meg selv, bruker jeg tiden min på å kose meg med mcern mat, sjokolade og alt som egentlig frister.

Fordi hva så om man ikke har helt flat mage, eller hva så om man ikke har 5 cm mellomrom mellom låra.Eller hva så om det er usunt. Fordi hvilken rolle spiller det egentlig? Det er mye sunnere og kose seg med god mat, enn å hele tiden kritisere seg selv.

Så, ikke ta deg selv så høytidlige hele tiden, og drit i alle som absolutt skal mene noe om deg. OG VIKTIGST AV ALT; NYT SJOKOLADE

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits