MODELLOPPDRAG FOR KMS

Hei dere! Må si jeg er ganske sliten etter en hektisk uke. Jeg lengter veldig tilbake til ferie, så det godt å vite at påsken er rett rundt hjørnet.

I går jobbet jeg for KMS, og var modell for dem under et hårshow. Jeg blir aldri lei av å gjøre oppdrag, fordi hele opplevelsen er helt fantastisk. Uansett hvem man jobber for så møter man alltid masse koselige mennesker, og stemningen er alltid veldig bra. En av de aller beste fordelene med å jobbe, er at det som regel er gratis mat. Wohoo. Mange tenker kanskje at modeller ikke spiser så mye, men her kommer en liten disclaimer - det er alltid masse junkfood, godteri og brus på venterommene. 

På søndag dro jeg innover til Oslo for prep, og da farget de håret mitt et par toner varmere, også stusset de tuppene mine. Selvom jeg var veldig usikker, og nervøs - var det ganske deilig å overlate håret til noen andre. I går klipte de resten på scenen, foran et publikum på 90 stykker. Jeg elsker den stemningen det er bak scenen, rett før vi skal på. 


 Her ser dere det ferdige resultatet - sorry for at bildet er litt uskarpt, kameraet mitt var tydeligvis ikke helt i fokus.. Jeg er kjempe fornøyd, og selvom det er utrolig uvant at håret mitt er såpass kort. Men, jeg trengte det virkelig fordi tuppene mine var ganske så slitte.

Følg meg på youtube kanalen min, det kommer veldig snart en ny video! 

 

2 kommentarer Skjul

sarasjolie

10.03.2016 kl.21:19

Det ble kjempe fint!!
Sara Sofie

11.03.2016 kl.11:12

sarasjolie: Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

hits