LIVET SMILER

Hei dere! For en sykt bra uke dette har vært! Det har skjedd så utrolig mye, og egentlig så er jeg sinnsykt sliten, så jeg skal skrive dette blogginnlegget, også skal jeg legge meg rett ut på sofaen med en STOR bolle med sjokolade!

På mandag kjøpte jeg den lille herligheten min! Dagene i forveien hadde jeg brukt utallige timer på å bla side opp og side ned på finn, og med en gang jeg så den, ble det bestemt på sekundet at vi skulle til Sandefjord på mandag for å se på scooter!

Jeg er så utrolig fornøyd, og den var virkelig verdt pengene. Gleder meg så sykt mye til jeg får lappen, og kaan kjøre rundt med den! Er ganske så lei av å ta buss for å si det sånn.

På onsdag ble jeg trekt opp i Norsk (prøve) muntlig eksamen, og satt fra halv ni på morningen til klokka ett på kvelden og jobbet med presentasjonen. Alle sier at norsk er det beste faget å komme opp i, men jeg tror aldri jeg har jobbet så mye med noe i hele mitt liv. Fyfsøren så sliten jeg var etter den presentasjonen! Må ærlig innrømme at det var verdt det, i og med at jeg fikk toppkarakter!

Idag lå det er brev i postkassa mi, fra akademiet. Jeg tror aldri jeg har vært så nervøs, eller hatt så høy puls før. Akademiet er drømmeskolen min, og jeg hadde egentlig ikke visst hvordan jeg hadde reagert hvis jeg ikke kom inn. Så det var en sykt stor lettelse å åpne det brevet, og lese de første setningene hvor det stod att de hadde gleden av å tilby meg skoleplass.

Jeg er så utrolig takknemmelig, og utrolig heldig. Denne uka kan egentlig ikke bli noe bedre. Jeg håper virkelig att dere også har hatt en bra uke!

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits