LIVET SMILER

Hei dere! For en sykt bra uke dette har vært! Det har skjedd så utrolig mye, og egentlig så er jeg sinnsykt sliten, så jeg skal skrive dette blogginnlegget, også skal jeg legge meg rett ut på sofaen med en STOR bolle med sjokolade! På mandag kjøpte jeg den lille herligheten min! Dagene i forveien hadde jeg brukt utallige timer på å bla side opp og side ned på finn, og med en gang jeg så den, ble det bestemt på sekundet at vi skulle til Sandefjord på mandag for å se på scooter!Jeg er så utrolig fornøyd, og den var virkelig verdt pengene. Gleder meg så sykt mye til jeg får lappen, og kaan kjøre rundt med den! Er ganske så lei av å ta buss for å si det sånn.På onsdag ble jeg trekt opp i Norsk (prøve) muntlig eksamen, og satt fra halv ni på morningen til klokka ett på kvelden og jobbet med presentasjonen. Alle sier at norsk er det beste faget å komme opp i, men jeg tror aldri jeg har jobbet så mye med noe i hele mitt liv. Fyfsøren så sliten jeg var etter den presentasjonen! Må ærlig inn...

JEG ER TILBAKE

Hei dere! Jeg føler at jeg skylder dere en forklaring på hvorfor jeg har vært så lenge borte. Først og fremst har det vært mye skolearbeid, og siden jeg går i tiende klasse kommer alltid skole først. Når jeg har vært ferdig med skolearbeid og lekser om kveldene har jeg aldri hatt energi til å sette meg ned å skrive et blogginnlegg. Jeg har heller ikke følt at livet mitt har vært så veldig interessant, og har på en måte ikke funnet noe som har vært verdt å skrive om. Det har også vært deilig å bare være meg. Det har vært deilig å slippe å tenke på å skulle ta bilder av alt hele tiden og det har vært utrolig deilig å slippe å tenke på å skulle oppdatere bloggen hele tiden. Fordi den siste tiden har jeg følt at bloggen har vært en ting som har hengt over skuldrene mine, og egentlig bare gjort ting mye tyngre. Nå har endelig den motivasjonen jeg har lengtet litt etter, kommet tilbake - og jeg er klar for å starte opp igjen. Jeg gleder meg masse til komme tilbake til bloggingen og youtu...

TENTAMEN SPIRIT

Hei folkens! Akkurat nå sitter jeg å øver til mattetentamen vi skal ha imorgen, og som jeg gruer meg ganske mye til.. Hver gang jeg jobber med matte på skolen eller hjemme, går alt helt fint - men med en gang jeg kommer på en prøve, er det akkurat som at alt jeg har øvd på bare forsvinner, og alt går i surr. Jeg er egentlig ganske lei av matte nå i og med at store deler av skoledagen ble brukt til å øve. Så jeg skal veldig snart legge vekk bøkene, og se på en film i stedet. Jeg trenger virkelig en pause fra skolearbeidet og det tror jeg hjernen min gjør også.. Sorry for kort og uinteressant innlegg, men livet ække alltid like spennende. Nytt innlegg kommer snart! :)

UPDATE

Hei dere! Dagen idag har vært utrolig koselig! Vi hadde en veldig rolig dag på skolen, og jeg merker at veldig mange er klare for påskeferie, så det skal bli utrolig deilig! Når jeg kom hjem fra skolen, lagde jeg meg en av de beste lunsjene jeg har spist på lenge. Jeg har alltid vært skikkelig lat når det gjelder å lage mat, men fy søren så godt dette var!Jeg elsker at det har blitt varmere i lufta, og at man slipper å pakke på seg 15 lag med klær før man skal ut! Vi hadde faktisk egentrening UTE idag. Ååh det er så deilig å endelig kunne spille fotball ute på banen istedet for på en hall!Nå skal jeg sette meg godt under dyna, og se på en episode med Gossip Girl! Håper dere har kost dere masse idag! :)

SUNDAY MORNING

Hei dere og god morgen! Denne helga har jeg faktisk vært veldig produktiv! På fredag filmet jeg to youtubevideoer, også brukte jeg gårdsdagen til å redigere en av de - så jeg tipper den ene filmen er oppe på youtube om et par timer! Youtube har alltid vært noe jeg har hatt lyst til å holde på med, og nå som jeg endelig har kommet ordentlig i gang, føles det utrolig godt.Akkurat nå sitter jeg i bilen på vei til en båtmesse i Asker. Denne morningen har vært utrolig avslappende. Jeg startet dagen med en supergod frokost, også gjorde jeg meg klar til å dra. Den siste uka har vært veldig stressende, så det var veldig deilig å ta det litt med ro for en gangs skyld.Kos dere masse idag, vi snakkes snart!

LANGT NEDE

Hei folkens! Jeg må bare beklage for at det har vært lite blogging i det siste. De siste ukene har egentlig vært ganske opp og ned, og humøret har ikke akkurat vært på topp. Det er så viktig å ta vare på seg selv, så den siste tiden har jeg gjort mest mulig for å få tilbake motivasjonen og gleden som jeg alltid har hatt. Og jeg må bare si at det er så utrolig deilig å kjenne litt lykke og motivasjon igjen! Det som har hjulpet meg mest er å spise sunnere, være mer sosial og å bruke mer tid på ting som gjør meg glad. Jeg er kjempe glad for at ting har blitt bedre, fordi det er absolutt ingen god følelse, å føle seg så langt nede.   Jeg kan love dere at hverdagen blir mye bedre når man er mest opptatt av det positive, istedet for det negative. Og husk, alltid gjør det som gjør deg glad!

VSCO LATELY

JEG ER FERDIG MED Å STRESSE

Hey guys! Ååh det er så deilig å våkne opp uten å ha noen ting som MÅ gjøres! Planene for idag, er å slappe av, se på film og egentlig bare lade opp til en ny uke. Tror jeg trenger det, i og med at vi har fem eller seks fremføringer neste uke. Jeg orker ikke slite meg ut på samme måte som i fjor, så nå er jeg ferdig med å stresse.Senere idag blir det en liten tur ned til byen, også skal vi se "Daddy's Home" på kino! Har faktisk hatt lyst til å se den filmen veldig lenge, så det blir veldig bra.Om du ikke vet hva du vil bruke dagen til, skrev jeg et innlegg for ikke så veldig lenge siden - om masse koselige ting du kan gjøre på en søndag! (Link HER)

JEG SKAL TIL TYRKIA

Hei dere!En av julegavene jeg fikk i fjor, var en tur til Tyrkia! Vi reiser i vinterferien og ææh som jeg gleder meg til å komme ned til varme og sol!!! I hele vinter har jeg bare lengtet etter å kunne ligge på stranda med bikini og strålende sol. Er det én ting jeg har savnet i det siste, så er det nettopp det. Det er synd at det er så lenge til, fordi jeg klarer nesten ikke vente! Jeg trodde egentlig ikke at jeg skulle få reise tilbake til Tyrkia på noen år, men jeg er så utrolig heldig at jeg får lov. Jeg reiser sammen med kusina mi og besteforeldrene mine. Har tenkt til å ta med meg kamera - og satser på å få både filmet og tatt en del bilder! Vi snakkes om ikke så lenge!

17.01.15

Hei dere! Heldige meg sitter her med forkjølelse og rle boka på fanget. Vi skal ha prøve imorgen, så har måttet bruke mye av søndagen min på det.. Ikke akkurat det jeg har mest lyst til, menmen. Jeg skal veldig snart skifte og dra på fotballtrening. Er så sykt deilig å komme igang med trening igjen. Gårdsdagen var veldig veldig bra, vi feiret bestemor sin bursdag på et teater, og var så heldige at vi fikk hele teateret for oss selv! Var sykt kult og stå på hovedscenen, uten noen andre i salen. Nå skal jeg bare skifte også skal jeg dra på trening. Så snakkes vi om ikke så lenge! Hva har du gjort idag?

NYTTÅRSAFTEN

Hei dere! Håper alle har fått en fin start på 2016 så langt! Jeg derimot ligger rett ut på sofaen. Jeg bare elsker personen som fant opp Paracet, fordi uten h*n tror jeg ikke jeg hadde klart å skrive dette innlegget en gang. Pang start på 2016, tjohoo. Nyttårsaften derimot var en veldig bra kveld! Jeg var så heldig og fikk feiret den sammen med bestevenninna mi og resten av familien. Fyrverkeri derimot fikk vi ikke sett så mye av, i og med at halve byen lå under tåke. Noe som var ganske så kjipt. Håper du koser deg hvor enn du er og at du fikk en litt bedre start på 2016 enn det jeg gjorde hahha.

NEW YEAR

Hei dere! Beklager lite blogging de siste dagene. Må ærlig innrømme at jeg ikke har vært helt i form, så tok meg derfor en pause. Jeg som aldri er syk, ble selvfølgelig syk i jula. Jeg kan virkelig ikke tro at dette er siste dagen i 2015! Om bare 12 timer så er det et nytt år, fylt med så mange nye muligheter.Jeg kan vel umulig være den eneste som syns at dette året har gått utrolig fort? 2015 har vært et ganske opp og ned år for meg, det har vært så mange utrolig fine øyeblikk, men også et par nedturer. Jeg vil bare si til alle dere der ute som ikke har hatt et så veldig bra år - fokuser på de små øyeblikkene der du virkelig føler at,akkurat nå, har jeg det veldig fint. Og i de øyeblikkene så skal du glemme alt annet. Livet er ikke bare bra hele tiden, men det er så viktig å gjøre det best mulig. I 2016 skal jeg fokusere på trening, youtube og denne bloggen. 2016 skal være året fylt med muligheter, og jeg gleder meg så sinnsykt mye til å komme i gang.Hva er dine mål for 2016?

22. Desember

Hey guys! Akkurat nå sitter jeg passe sammen krøllet i bilen, i håp om å finne èn eneste behagelig stilling. 3 av 10 timer har gått, og gud så kjedelig dette er hahah. Vi er på vei mot Molde, for å feire jul sammen med resten av familien.Stilfull som jeg er (not) sitter jeg i adidas slippers, treningsbukse og en stoooor hettegenser. Outfit on point.Akkurat nå takker jeg verden for at mørketida eksisterer. Hadde aldri orket å sitte i bilen i 10 timer med sola i trynet.Foresten så har brillene mine ENDELIG kommet! Er så utrolig deilig å slippe å gå rundt med vondt i hodet hele tiden.Igår så var jeg på et modelloppdrag for imageakademiet. Jeg fikk en look som innebar EN DEL glitter, hahah så sleit i et par timer med å få det ut igjen av håret og fjeset. Men bildene ble utrolig kule, så skal legge ut de på instagram med en gang jeg får de! Brukern min heter sarasofiehaukas!Nytt innlegg kommer snart!

SMILER FOR JULEFERIE

Heii folkens!! Endelig er en veldig etterlengtet juleferie her! Skal bli så utrolig deilig å få en pause fra både skolen og stress!!! Har lyst til å rope ut, hahah. Dette skulle vært publisert i går: I hele dag har jeg egentlig bare kost meg, og tatt livet helt med ro. Vi startet på skolen til vanlig tid - så på en spotlight "konsert", spiste frokost med klassen også fikk vi dra hjem. Rett etter skolen gikk turen til Sverige, jeg tror aldri jeg har vært så kjapt ferdig på Nordby som det jeg var idag, haha. Nå skal jeg bare sminke meg også drar jeg rett til en av mine kjære venninner for å tilbringe kvelden med resten av gjengen. Har hatt en veldig koselig dag så langt og håper dere har det samme. Fra idag; Dagen idag var også vært sinnsykt koselig. Stod opp tidligst av alle idag, og når mamma så meg sitte foran tv'en klokka 9 imorgen tidlig, lurte hun på om jeg hadde slått meg. Hahaha, jeg pleier alltid være den som står opp sist. Rett etter det dro jeg til Gulskogen med ...

FUNDAY

Heii!Søndager pleier å være min "se på serier til du sovner igjen" dag,men ikke idag folkens, jeg kom meg (overraskende nok) opp av senga klokka ti - og siden den tid har det vært fullt kjør med baking og vasking. (kanskje ikke helt fullt kjør da) Vi tilbrakte dagen hos tanta mi, med nesten hele familien. Det var ihvertfall utrolig koselig! Det er bare en uke igjen av skolen!! Tenk at om en uke så er det juleferie, FYSØREN. Gleder meg så utrolig mye til å kunne sove til langt på dag, se på julefilmer midt på natta og til å tilbringe dagene med de jeg er mest glad i. Den siste uka på skolen kommer også til å bli ganske deilig, i og med at lærerne ikke har så mye annet å fordrive tiden med enn julefilmer. Tihi. Håper alle sammen har hatt en fin helg! Vi snakkes om ikke så lenge!

MONDAY

Hei dere! Jeg har prøvd å starte det innlegget her 4 ganger nå, men ingen setninger gir mening. Vet dere hva? Mandager suger. Der. Jeg kom jeg fra skolen i 6tida idag, og det merkes. Kjennes seriøst ut som at noen har limt en vekt oppå huet mitt. Gleder meg noe så sykt til denne mørketida er over. Føler at jeg ikke rekker å gjøre noen ting før det blir "kvelden". Så den siste tiden har kveldene gått til PLL maraton og skolearbeid. Håper virkelig det kommer snø snart, fordi jeg mangler julestemning. Tidligere år har gatene pleid å lyse opp, fortauet har vært dekket med snø. Mens her om dagen var det 10+ grader. I desember. Akkurat nå har jeg følelsen at det er høst. Og det er for all del ikke høst. Så kan ikke alle bare krysse fingrene for at det kommer snø før julaften?

Finallyy!

Hei dere! Er så utrolig glad for at denne uka endelig er over. Blir så sinnsykt deilig med helg nå! Noen andre som kjenner den følelsen? Har tenkt til å sette meg ned foran tv'en, se på en hel masse serier og spise sjokolade til jeg ikke orker mer. Håper alle får en finfin fredag, lenger blogginnlegg kommer imorgen! Hva skal du i helga? // Har du hatt en bra uke?

Julestemning

Det er 1. Desember!! Wææh! Tiden har gått så sinnsykt fort! Føles ut som at det var sommer for et par uker siden. En ting jeg savner, er snøen. Det blir aldri ordentlig jul uten snø på bakken. Jeg elsker juletiden, den er så koselig. Gatene er fylt med julelys, pepperkaker og julenisser. Lov meg at du ikke ler nå, men jeg trodde på julenissen til jeg gikk i 5. Klasse. Syntes han var verdens snilleste mann. Hahaha uff.Jeg er så utrolig heldig, som har en famllie og tilbringe julen med. Fordi julen er ment for å tilbringes med de man er glade i. Så uansett hvor du er i jula, håper jeg at du koser deg, og setter pris på alt du har.Hva fikk du i julekalenderen idag?Er du glad i julen?

Tusen takk!

Er helt sjokkert over responsen på innlegget, og vil bare si tusen hjertelig takk til alle som har likt, delt og lest. Det betyr utrolig mye at mange av dere er enige med meg, og det er godt å vite at jeg ikke er den eneste. Jeg håper at jeg klarte å påvirke noen av dere, og jeg håper at flere av dere skjønner hvordan vi som elever har det på skolen i dag. Dette er et problem som må tas tak i. Og det kommer ikke til å forsvinne om dere skyver det under teppet. Det kommer bare til å bli større. Om du ikke har lest innlegget enda, kan du lese detHER.

UPDATE

Hei dere!Akkurat nå jobber jeg med et ganske stort kunst & håndverksprosjekt. Som dere kanskje vet er jeg utrolig glad i å redigere videoer, så dette er kinda den perfekte oppgaven for meg. De to siste dagene har jeg vært på praksis dager hos Åssiden. Til neste år kommer jeg til å enten søke inspiro eller medier & kommunikasjon, foreløpig så tenker jeg privat. Rett og slett fordi jeg har lyst til å komme i et godt læringsmiljø. Imorgen reiser jeg til Oslo igjen for et nytt oppdrag. Det er akkurat det samme som sist, og jeg gleder meg utrolig mye! Skal ta bilder fra imorgen, sånn at dere kan se hvordan det er. Uff, som dere kanskje skjønner så har jeg en del å gjøre om dagen, men skal prøve så godt jeg kan å holde bloggen oppdatert for det!Vi snakkes om ikke så lenge!

Happy for helg!!

Fyyysøren så deilig det blir med helg nå! Skal virkelig kose meg, og nyte disse dagene fult ut! Den siste tiden har vært så utrolig slitsom og tung, så nå blir det deilig å ta en pause fra absolutt alt. Noen som er enige eller?? De siste ukene har jeg jobbet med et lite prosjekt. Jeg har filmet vlog-videoer der jeg viser livet mitt fra en litt annen side enn den dere ser på bloggen og youtube kanalen min generelt. Dette er videoer hvor fokuset er på å være seg selv, og dere ser på en måte gode og dårlige tider fra hverdagen min. Jeg er usikker på om jeg skal publisere videoen, fordi jeg vet ikke hvor interessant det er for dere.. Er dette noe du har lyst til å se? På tirsdag var jeg på et oppdrag for KMS, storkoser meg like mye hver gang! Har ikke tid til å skrive så mye om det, men her er noen bilder! God helg alle søte! Vi snakkes snart! // Husk å legge igjen en kommentar om du vil se vlog videoer eller ikke! //

hverdagsinspo

Vi alle trenger litt inspirasjon en gang i blant, right? Elsker virkelig we heart it! Det er så vanvittig mange kule bilder på den appen - om du ikke har den burde du definitivt laste den ned! Den er helt gratis. Bare når jeg åpner appen begynner jeg å smile!

YESTERDAY

Hei dere!Den siste uka har vært veldig hektisk, og skolen har tatt absolutt all tiden min - sitter faktisk med en naturfagsbok foran meg nå også. Etter en lang og slitsom uke var det veldig deilig å komme seg ut en tur i går. Kursen var satt opp på en fjelltopp - og til sammen gikk vi en mil. Må si jeg var ganske kjørt når vi kom ned igjen! Imorgen drar jeg til Oslo for et nytt modelloppdrag. Jeg skal være hårstylingsmodell for KMS, wææh! Gleder meg utrolig mye! Det kommer nytt innlegg veldig snart!

Designet er nesten på plass!

Heii!Ser dere noe nytt på bloggen eller? Iii! Jeg er super fornøyd, selvom designet ikke er helt ferdig enda, så tror jeg det kommer til å bli utrolig bra når jeg blir ferdig med å linke det, og får satt inn headeren. Har også tenkt til å bytte bakgrunnsfargen og font typen på overskriftene. Jeg vil gjerne høre din mening om designet så langt, så kommenter under hva du syns! Det var utrolig deilig å våkne opp til ferdig frokost idag. Har absolutt ingen planer for dagen, så vi får se hva den går til. Litt produktiv må jeg ihvertfall være da. Håper alle sammen får en finfin søndag - vi snakkes imorgen!

WEEKEND PLEASE

Hei dere! Denne uka har vært no skikkelig dritt. Jeg har hatt 3 prøver, jobber med en k&h innlevering og en samfunnsfags innlevering, neste uke har jeg to tentamener og enda en fremføring. Ohyes. Jeg seriøst bare lyst til å hjemme hodet under dyna og bli der til juleferien kommer. Når det gjelder bloggdesignet, er dette helt midlertidig. Jeg har bestilt et bloggdesign fra Cecce, og venter på å få det tilsendt. Iii, gleder meg så mye til det kommer! Det er et helt plaint design med en stor header. Det gjør at bloggen automatisk blir mye ryddigere, og jeg får en forside på bloggen som jeg faktisk kan være fornøyd med i lang tid fremover. Håper dere er like excited som jeg er! Akkurat nå sitter jeg midt på gulvet på rommet mitt, med rot på alle kanter og håret satt opp i en eller annen slags dott på toppen av hodet mitt. Tidligere i uka fikk jeg nytt skap, noe som vil si at det andre skapet måtte tømmes. Jeg skjønner virkelig ikke hvordan jeg fikk plass i til så mye inni det ska...

BLOGGEN ER UNDER OPPUSSING..

BLOGGEN ER UNDER OPPUSSING

Vinter i lufta

Heii dere!! Jeg begynner virkelig og kjenne at vinteren er på vei, denne uka har det flere morgninger vært minusgrader, wææh. Er det noe jeg absolutt ikke er klar for så er det vinteren. For ikke å snakke om at sola forsvinner tidligere og tidligere. Det blir ikke bare mørkt, men også skikkelig trist. Det værste er at det er ikke bare meldt vinter, det er meldt ekstremvinter. Så jeg skal virkelig pakke meg inn med tykke ullgensere og skjerf og en stoooor vinterjakke når november kommer. Istedet for å skrive dette blogginnlegget, burde jeg vel strengt talt jobbet med RLE prøven vi skal ha imorgen. Hehe. Lover jeg skal starte på den så snart jeg er ferdig. - Jeg er egentlig ganske stressa for den, fordi jeg må ha en 6er, fordi jegskal ha 6er i RLE. Så ønsk meg lykke til folkens..! Igår lagde jeg verdens beste kakao! Det er en av de tingene som faktisk er bra med høsten og vinteren, du kan skjemme deg bort med sjokolade og kakao. Hvis du synes vanlig toro-kakao er godt burde du de...

Sunday's

Jeg har bare lyst til å fylle opp hele dette innlegget med smilefjes! Av en eller annen grunn har jeg blitt skikkelig glad i søndager i det siste. Det er den ène dagen i uka som du kan ligge i senga til laaangt på dag, og se på uendelige episoder av favorittserien din - uten å få dårlig samvittighet.Det aller beste er at det virker som at denne dagen aldri tar slutt, den varer liksom så lenge, siden du ikke skal noe spesielt. Så du får tid til alt mulig du har lyst til å gjøre før mandagen kommer.Det er så mange som syns søndager er kjipe, nettopp fordi man skal på skolen neste dag - et tips fra meg er da; fyll søndagen din med akkurat de tingene du har hatt lyst til å gjøre hele uka, men som du ikke har hatt tid til.

Maks uflaks

Hei dere! Mens vi var i polen klarte jeg selvfølgelig å skade meg. Flere ganger faktisk. Den ene gangen klarte jeg å slå ankelen min inn i et gjerde (ikke spør engang hvordan det skjedde) heldigvis gikk det over samme dagen, og skaden var mer komisk enn den var vond. To dager senere klarte jeg å klemme tåa mi under en hotell dør. Må si at det er ganske fantastisk å klare å klemme bare én tå under døra. Eller det faktum at dette faktisk skjedde i utgangspunktet. Denne skaden var også ganske så komisk, og jeg fikk skikkelig latterkrampe etter hendelsen. Må innrømme at det ikke var like gøy dagen etterpå, når jeg måtte hoppe rundt i to konsentrasjonsleirer på krykker. Litt over en uke etter skaden hadde skjedd,(torsdag, denne uka) gjorde det ikke så veldig vondt lenger, så jeg satte på meg fotballskoa og dro på kamp. Må legge til at da hadde jeg gått i slipperser en hel uke for at det skulle gro. Men flink som jeg er klarte jeg å bli stempla på akkurat den tåa jeg har vondt i, minst t...

POLEN - TYSKLAND Q&A

Hei dere! Da var dessverre høstferien over for denne gang, og jeg er hjemme igjen fra Polen. Det har vært en utrolig bra tur, og jeg har virkelig fått minner for livet. Hvis du noen gang får muligheten til å bli med på en sånn tur, anbefaler jeg det virkelig! Tilogmed bussturene var utrolige koselige. Siden dette er en tur som veldig mange tiende klassinger får muligheten til å være med på, så tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde fra turen, så om det er noe du lurer på så spør i kommentarfeltet! Foresten er det noen som vil se innkjøpsvideo??

Polen - Tyskland

Hei folkens! Beklager for at jeg ikke har fått blogget så mye den siste uka, har vært fullt konsentrert på skole og alt mulig annet. Imorra reiser jeg til Polen med skolen min, og fyyy som jeg gleder meg! Har en følelse på at dette kommer til å bli en utrolig bra, og ikke minst minnerik tur. Jeg har gleda meg til denne turen i mange år nå, og endelig er den rett rundt hjørnet! Jeg er veldig spent på å se konsentrasjonsleirene, og det er nok det jeg ser mest frem til. Selvom det kommer til å bli et veldig sterkt besøk. Jeg skal love dere at jeg skal ta masse videoer og bilder under hele turen, og forhåpentligvis får jeg filmet en innkjøpsvideo når jeg er tilbake. Håper dere alle får en veldig fin høstferie, skal ta med meg mac'en min, så får vel kanskje lagt ut et par innlegg, men skal ikke love så mye. Vi snakkes snart!

Livet smiler

Er såutrolig glad for at det endelig er helg, jeg sier det hver uke, men hvem blir vel ikke i godt humør når fredagen kommer? Om ikke lenge drar vi ut til Horten, får også dra ut på båttur. Er veldig glad for at denne helga skal tilbringes på sjøen, og ikke foran en tv.. På to måneder har jeg klart å se ferdig alle sesongene med Gossip Girl, så det blir godt å få gjort noe annet enn å sitte å se på en skjerm! Beklager for at dette ble et kort innlegg, men jeg må forte meg å pakke. Vinneren av ukens blogg blir kåret i kveld!

LATELY

Fridaysss

Hei igjen! Siden jeg ikke har stort å gjøre enn å ligge på sofaen og se på serier & filmer, kan jeg likse godt oppdatere dere med enda et innlegg idag. Det føles faktisk utrolig godt å vite at det er fredag, og at jeg ikke skal på skolen før mandag. Denne uka har vært ganske så krevende, og nå blir det ganske så deilig med en pause skal jeg si dere! Men jeg kan umulig være den eneste som blir sliten av skolen? Jeg vurderer å kanskje filme en unboxing video, når jeg får klærene mine, gleder meg utroooolig mye til å flytte inn i de nye kosebuksene mine, hihi. Det jeg elsker med kosebukser fra Abercrombie er at de er ekstremt kosete, men allikevel så ser man ganske ordentlig ut. Noen andre som også er totally inlove med de? Jeg har sett utallige episoder av Gossip Girl de siste 3 døgna, kan hende det bare er forkjølelsen som kicker inn, men jeg virkelig ikke energi til å gjøre noe annet. Så jeg håper dette går over veldig snart, sånn at jeg kan komme meg tilbake foran kamera, for...

høststemning

Hei dere! Jeg prøver så godt jeg kan å holde humøret oppe, men etter 3 dager med regn og en ganske så plagsom forkjølelse må jeg si at stemningen har blitt litt dårlig. Jeg merker utrolig godt at det er på tide å ta farvel med lange, lysesommerdager, shorts, kjoler, jumpsuits, egentlig alt som ikke holder deg varm og ikke minstlate dager på stranda under en stekende sol. Alt dette byttes ut med tykke gensere, bukser og regnjakker. Må si at det er ganske trist at det konstant er grått ute, men allikevel er det ganske deilig å pakke seg inn i tepper og koseklær foran tv skjermen. Mens regnet har stått på for fult ute, har jeg bladd side opp og side ned igjennom både Abercrombie & Hollister, for å finne noe nytt til høsten. Koseklær må være noe av det jeg elsker mest her i verden, ingenting slår en joggebukse og stor genser når det kommer til fredagskveldens outfit!Og kreativ som jeg erklarte jeg å finne to joggebukser, en hettegenser og en tskjorte. Håper virkelig jeg får bestilt de...

comeback

Denne sommeren har vært helt fantastisk. Jeg har selv valgt og legge bloggen litt på hylla, for å være med de personene jeg er glad i, og virkelig nyte de to månedene med fri. Jeg gleder meg faktisk til å komme tilbake i rutine. Det har vært utrolig deilig med ferie, men jeg må si det blir deilig å komme i gang med siste året på ungdomsskolen. En ting jeg har lært denne sommeren er at jeg aldri skal la noen stoppe med i å gjøre det jeg er glad i. Det er så utrolig viktig å følge drømmene sine. Drit i hva andre syns, hev hodet og gjør det du liker å gjøre best! Det kommer mye spennende framover, så stay tuned!

Helt Perfekt!

Hei folkens! Det er så utrolig deilig å være i utlandet, eller egentlig bare det å sette seg på et fly, og reise til et annet sted. Alt med å reise er fantatisk. Kan faktisk ikke beskrive hvor glad jeg blir av å oppleve nye ting og dra til nye steder. Kort sagt så elsker jeg å reise. De siste dagene har gått utrolig fort, og de neste kommer nok til å gå enda fortere. Men det gjør faktisk ingen ting, fordi det betyr bare at jeg har det veldig bra her nede! Og det har jeg virkelig.Det er ingenting jeg setter med pris på enn å være med familien min, og jeg kan vel si at jeg er ganske heldig som har en familie som er så nærme. Vi får latterkrampe stadig vekk, vi kan sitte i flere timer og snakke om alt mulig og kusina mi er kanskje en av de nærmeste vennene jeg har. Jeg vet ikke om alle familier er sånn, men jeg er ihvertfall utrolig takknemmelig for at jeg har det sånn! Beklager kort innlegg, men jeg vil virkelig nyte all tiden jeg har her nede, og håper dere gjør det samme uansett hvo...

ESMOD GRADUATION SHOW 2015

Hei dere! Tenkte bare å komme med en kjapp oppdatering før jeg skal på skolen. Det er ikke sikkert at videoen kommer ut, fordi jeg ikke får redigert den, men skal prøve igjen imorgen.I kveld drar jeg til Oslo igjen for å se på Esmod Graduation Show 2015. Idag får jeg tatt med kamera, så det blir masse bilder fra catwalken! Så de kommer ut imorgen eller i kveld. Det kommer til å bli litt blogging her og der de neste dagene fordi jeg har ganske mye jeg skal gjøre før jeg reiser til Tyrkia (på mandag). Men dere hører fra meg snart! Sminken er fra forrige fotoshoot, så dette er gamle bilder. Hadde bare ingen andre på mobilen, men håper dett går bra! :)

Art Complexion

Hei folkens! Takk gud for at det endelig er helg, langhelg faktisk! Den siste uka har vært ganske så rolig, men alikevel stressende, MENdenne helgen skal jeg ikke fokusere på skolen i det hele tatt, jeg skal bare glemme alt av prosjekter og innleveringer, også skal jeg slappe av. Dagen i dag har gått til å ligge på sofaen i sikkert 6 timer nå. Våknet opp i dag tidlig med en enda værre rygg enn det jeg hadde i går. Bare jeg snur meg gjør det vondt. Så jeg ga opp å prøve å gjøre noe fornuftig i dag. Prøver egentlig bare og slappe av mest mulig til imorgen. Fordi da drar jeg til Oslo. Har nemlig fått tilbud om å være modell for Art Complexion! Jeg er utrolig spent og nervøs på samme tid egentlig. Skal fortelle dere hvordan det går når jeg er ferdig der! Reiser til Horten rett etter jeg har vært i Oslo, også drar vi mest sannsynlig ut på båttur. Tror denne helga kommer til å bli helt fantastisk!

Tilbake om en uke

Hei folkens! Akkurat nå har jeg sinnsykt mye å gjøre i forbindelse med konfirmasjon og skole. Vi har minst 5 kommende presentasjoner, og diverse fagdager som nærmer seg med stormskritt. Det at jeg skal konfirmere meg om bare et par dager er helt sykt å tenke på! Før den tid har jeg også en takketale å fullføre. Derfor bestemte jeg meg for å ta en pause fra bloggen en ukes tid, rett og slett for å få unnagjort en del ting. Håper alle får en fin dag videre, også snakkes vi nesteuke!

Namast'ay in bed

Hei folkens! Jeg pleier egentlig alltid å være frisk, ha masse energi og bare være glad hele tiden. Men i dag følte jeg meg rett og slett helt jævelig. Jeg våknet opp på morningen og hadde bare lyst til å gjemme fjeset mitt under dyna, også bare sove hele dagen. Alikevel kom jeg meg opp og dro på skolen. Men etter at jeg holdte på å sovne i 2. Time fant jeg ut at det ikke var noe vits å være der lenger, så jeg dro hjem i lunsjen. Akkurat nå har jeg null energi, jeg fryser og det føles ut som om jeg må kaste opp. Jeg burde vel egentlig legge meg for å sove, men jeg hadde bare lyst til å oppdatere dere veldig kjapt. Så her fikk dere enda et klageinnlegg fra meg, heh.. Vi satser på at jeg er på topp igjen imorgen, også snakkes vi da ;)

gladjente

æææ! Været ute nå er bare helt fantastisk! Temperaturen minner meg om en varm sommerdag i juli. Fikk bare lyst til å løpe hjem og finne fram shortsen mens jeg var på skolen. Jeg elsker sommer og sol, så hvis sommeren kommer allerede nå, kommer jeg til å bli veldig veldig glad. Det er helt sykt at jeg skal konfirmere meg om mindre enn 3 uker. Jeg har gått å venta på denne dagen helt siden jeg var bitteliten, og nå er den like rundt hjørnet. Det er nesten uvirkelig - tror faktisk ikke det har gått opp for meg enda at jeg skal konfirmere meg om så kort tid.. // Skikkelig gladjente // Kommer nytt innlegg imorgen!

Til dere som ikke har mensen

Hei dere!Akkurat nå er jeg passe lei av mensensmerter, som vil si verkende bein, hofter og rygg, kvalme til tider og hodepine. Dette er tredje dagen jeg går med joggebukse på skolen denne uka, og de som kjenner meg vet at jeg egentlig aldri pleier å gå med joggebukse på skolen. Skjønner ikke helt hvorfor egentlig, fordi det er utrolig komfortabelt! Jeg tror jeg aldri har brukt så mye penger på mat før, som det jeg har de siste dagene.. Når man har mensen er det akkurat som at du må spise tre ganger så mye som det du gjør til vanlig, for at du skal bli mett. Hele uka har jeg gått med et enormt sug etter sjokolade, fordi jeg alltid pleier å spise sjokolade på denne tiden av måneden (dessverre kan jeg ikke det nå, i og med at jeg har godtestopp). Her om dagen var det faktisk så ille at jeg begynte å bake cookies, uten sukker, vanlig sjokolade, hvetemel og melk. Jeg skal ikke gå inn på hvordan det smakte, men jeg anbefaler dere ikke til å prøve det.Det mest irriterende med mensen er at ...

Welcome to paradise

Hei dere! Sorry for at det var vært så lenge siden sist! Plutselig hadde det gått over en uke siden sist blogginnlegg, og jeg har egentlig glemt blogginga helt bort.. Kan vel kanskje si at jeg har sett litt mye på Paradise, men når jeg først starter å se en episode, må jeg bare se en til.. ahah. (Startet faktisk morningen idag med å se på det..) Min favoritt deltager inne på paradise må være Mathias. Han er en sånn type som bare tar livet helt med ro. I tillegg lager han utrolig mye liv og han er aldri redd for å dumme seg ut. Jeg tror alle hadde hatt godt av å ha en sånn person i livet sitt egentlig. Det kommer et lenger innlegg imorgen, lover! ♥

on the road again

Hei! I skrivende øyeblikk er vi faktisk på vei til fjellet. Vi låner bobilen til bestemor og bestefar, og den skal vi bo i ut uka. Jeg gleder meg veldig til å komme meg opp til ordentlig snø, og til å møte resten av familien. Det har nesten blitt en tradisjon og dra på fjellet i påsken, og det er først når jeg er der, at jeg får den ordentlige påskefølelsen. Fra igår til idag så passet jeg nabobikkja, Milo. Det var utrolig koselig å ta vare på en hund igjen! Jeg hadde en liten powderpuff når jeg var mindre, men vi måtte dessverre gi han fra oss fordi han hadde så aggressiv adferd. Jeg kommer definitivt til å kjøpe hund når jeg blir større, fordi detta var koselig! Vi snakkes snart igjen, skal prøve å oppdatere dere hver gang jeg har nett! ;)

SWEDEN NEXT

God morgen!Akkurat nå sitter jeg i bilen på vei til Sverige, iii! Det er sykt lenge siden jeg har vært der nå, og jeg har mast på mamma om å få dra dit i år og dag - så jeg ble utrolig glad når hu fortalte at vi skulle reise.Jeg tror denne påskeferien kommer til å bli veldig bra, jeg reiser til Oslo med kusina mi imorgen, også drar vi oppover til fjellet på torsdag, og feirer påskeaften der, sammen med familien. Jeg elsker egentlig påskeferien, den er så utrolig koselig, spesielt når du tilbringer den med de du er glad i, noe jeg helt klart har planer om!//bilde fra gårsdagens festligheter//Dette ble et super kort innlegg, men jeg tror det er sånn det kommer til å bli framover - korte innlegg, men ofte. Kommer selvfølgelig til å bli variert blogging, men ja, dere tar poenget, Hahaha.Håper alle får en flott dag!Hva skal du i påsken? :)

Smiler

Halo! GODE NYHETER! Nå er jeg tilbake for godt, og jeg kommer til å blogge jevnlig fremover! __________________________________________________________________________________________ De siste ukene er egentlig litt "blurry" for meg. Føler at jeg har hatt tankene et helt annet sted enn der de egentlig burde være. Kan ikke si at jeg husker så veldig mye fra den siste tiden heller.. Men akkurat nå føler jeg meg ihvertfall tilstede i det jeg driver med! (Og akkurat det er en utrolig herlig følelse) Selvom jeg har veldig mye motivasjon akkurat nå, så kommer det til å bli utrolig deilig med påskeferie. Vi skal egentlig ikke noe mer spesielt enn å gjøre klar båten til sommeren (iiii!) Men allikevel så skader det aldri med litt ferie. I det siste har jeg fått helt dilla på den nye sangen til Kygo - Stole the show. Elsker det når jeg finner nye sanger som er brae.Har hørt på den kanskje 30 ganger bare i dag..! Hvis du ikke har hørt den, så HØR! Etterpå skal jeg jobbe med matteinnl...

Ting jenter gjør!

Hei! I dette innlegget kan du lese om ting jenter gjør, og du kommer garantert til å kjenne deg igjen i noen av disse! Vi sjekker kjøleskaper for mat, hele tiden. Vi har lett for å gjøre ting mye større enn det egentlig er.. heh. Vi kan ta 128 selfie's, også ende opp med ett som kanskje var bittelitt fint. Vi har aldri noe å ha på oss, selvom klesskapet er stappfullt. Når crushet sender melding, venter vi litt ekstra med å svare, bare for å ikke virke for ivrige. Vi ser oss i speilet hele tiden. Vi har med oss mobilen overalt, og hvis den er borte er det krise! Det er utrolig irriterende når noen kommer med kommentaren "har du mensen eller?". Vi stresser alt for mye. Vi går rundt i huset mens vi pusser tenna. Vi ler av våre egne vitser, førvi har fortalt dem. Vi jenter har klokke på hånda fordi det ser bra ut. Hvis vi finner en sang vi liker, hører vi på den hele tiden. Vi snur puta når vi skal legge oss, fordi vi liker best den siden som er kald. Vi stalker gutte...

"det var bare kødd"

"Du er feit." "Du er stygg" "Du lukter vondt" "Ingen liker deg" Har du noen gang fått en av disse, eller andre kommentarer slengt i trynet? Du er antageligvis ikke den eneste. Det er nemlig flere ungdommer som syntes det er greit å "kødde" med disse setningene. Jeg skal si dere en ting, det er aldri greit. Jeg blir så provosert av setningen "det var bare kødd". Når skal folk innse at alt man sier har betydning? At alt man sier påvirker? At alt man sier gir reaksjoner og konsekvenser for andre mennesker? Det sjokkerer meg egentlig at noen har vett til å si noe sånt til en annen person iutgangspunktet. Jeg lurer på når folk skal skjønne at ord påvirker, uansett om det var en uskyldig vits eller ikke. Det skjer utrolig sjeldent at jeg får en kommentar om noe, og hvis det skjer er jeg ganske flink til å overse det. Men har du noen gang fått en stygg kommentar, også senere den dagen, "spilt" den av om og om igjen i hodet ditt? Jeg har ihvertfall opplevd selv at det er utrolig vanskeli...

Normalen

God kveld! Dette blir enda ett kort innlegg - føler at det er bedre å skrive flere korte enn veldig få, men lange innlegg. I tillegg så føler jeg at livet mitt er et stort rot akkurat nå. Jeg surrer rundt hele tiden, uten om å gjøre noe egentlig - selvom jeg har masse jeg skulle gjort! Trening, lekser og rommet mitt er bare noen få eksempler på ting som må forbedres. Nei uff, jeg burde ikke skrive om det engang, blir bare stressa av tanken på å rekke alt sammen. Jeg har utrolig lyst til å starte ordentlig med youtube, savner virkelig å sette meg foran kamera for å filme! Det eneste jeg er usikker på er om jeg får tid til alt sammen, men det er handler vel som oftest om prioritering og planlegging? Jeg kunne nok ha godt av litt mindre tid på mobilen.. dette er egentlig veldig typisk meg! - jeg skal egentlig gjøre noe, men så blir jeg mer frista til å ta opp mobilen for å sjekke face. Eller, dette er Ihvertfall en ting de aller fleste tenåringer har til felles. Noen som kjenner seg ...

Summer Vibes!!

Hei! Må bare oppdatere dere super kjapt, før jeg må kaste på meg noen andre klær og løpe ut døra. Vi skal til et vennepar av mamma og pappa for å spise middag. Før jeg babler videre om hva jeg skal idag, må jeg bare kaste en ting ut; Endelig er det vår!Jeg har ventet såå lenge på at snøen skal forsvinne, og endelig er tiden her. Begynner virkelig å merke at været blir mildere nå om dagen. Endelig kan jeg pakke bort vinterklær og tykke jakker! Dagen i dag har først og fremst gått til bunadprøving (!!). Jeg får beltestakk fra bø i telemark av mamma og pappa i konfirmasjonsgave, noe jeg er evig takknemmelig for! Når jeg kom hjem endte jeg opp med å lære meg "The Fray Shuffle" haha! Har aldri vært borti en så bra shuffledans før, og nå som jeg kan den, klarer jeg ikke slutte. Til nå har jeg sittet å fulgt spent med på NM i bryting fordi kjærsten deltar (kom til finalen)!! Hadde aldri trodd at jeg skulle syntes at bryting var spennende, men der tok jeg vist feil! Til uka har vi forh...

Good morning sunshine!

God morgen! Tenkte bare å skrive et super kort innlegg før jeg drar til skolen. Pleier aldri gjøre det, fordi jeg alltid har sinnsykt dårlig tid, eller, jeg ender alltid opp med å løpe til bussen uansett hvor tidlig jeg står opp. Noen andre som også har det sånn?Noe sier meg at denne uka kommer til å bli ganske hektisk, vi har to store prøver i naturfag og norsk. Selvom denne uka ikke er sånn kjempe ille, så er det veldig typisk av lærerne å sette alle prøvene på en og samme uke. I de tilfellene lurer jeg på om de i det hele tatt snakker sammen iløpet av skoledagen, eller om de tar en titt på ukeplanen i ny og ne, fordi vi har nemlig VELDIG mye å gjøre til tider. Kunne skrevet en hel bok om hva som burde endres i norkse skoler for å gjøre elever motiverte, men det virker ikke som om noen hører på oss uansett.Etterpå skal jeg en kjapp tur i stallen, før det bærer tilbake til kjøkkenbordet med norskboka foran seg. Håper alle får en fin dag, også snakkes vi snart igjen!

flyskrekk ble til glede

fra i går // Hei dere! De siste ukene har jeg tenkt på alt annet enn bloggen. Jeg har valgt og sette skole og fritid før blogging fordi jeg rett og slett trengte en liten pause. I tiden framover kommer jeg til og oppdatere dere, men kan ikke love noe om hvor ofte det blir. Jeg syntes det er enklere å prioritere andre ting før bloggen, fordi jeg ikke føler at dette er like viktig - noe som egentlig er helt feil. Etterpå tar vi flyet oppover til Molde for å se igjen vår kjære familie. Kan vel si at jeg er sånn passe småstressa i og med at jeg ikke har pakka ferdig, og det er en time til vi drar. Det er så typisk meg og være i siste liten egentlig. Hahah. Samtidig som jeg er stressa, er jeg også veldig glad, gleder meg utrolig mye til å sette meg på flyet, fordi da vet jeg at vi snart er der. Uansett så elsker jeg å fly. Den følelsen av å sitte i setet, med musikken på fullt volum, og samtidig kjenne at du letter fra bakken.. ååhh. Når jeg var liten hatet jeg å fly, det var min stø...

minne for alltid

Hei dere! Beklager lite blogging i det siste. Den siste uka har gått så sinnsykt fort, men allikevel vært utrolig bra. Jeg kommer til å huske den uka i lang tid fremover. Dette er ganske rart å tenke på, men en av de tingene jeg syntes var utrolig koselig var pendle fram og tilbake til Oslo hver dag. Jeg elsker lange togturer, så det var egentlig midt i blinken for meg. Når jeg kom til modellbyrået ble jeg egentlig ganske positivt overasket. For og være helt ærlig hadde jeg sett for meg en gjeng med mennesker som så ned på andre og dømte etter utseende. Helt sykt at jeg kunne ta så feil. Den gjengen som jeg møtte der, er noen av de hyggeligste folka jeg noen gang har møtt. For ikke å snakke om humoren dems. Alt i alt må jeg si at det har vært en veldig bra uke, med mye som kommer til å bli husket i lang tid. Gleder meg utrolig mye til jeg møter dem igjen!

mirror, mirror on the wall

Hei dere ♥ Den siste uka har gått i ett, så akkruat nå er jeg veldig glad for at det er helg! Utrolig deilig å tenke på at jeg ikke skal tilbake på skolen før 9. ende februar. Selvom den uka som kommer nå, kommer til å bli ganske så hektisk, så gleder jeg meg utrolig mye. Skolen min skal ha arbeidsuke, og jeg har vært så heldig å få komme til Everybody Models (Eb models) i Oslo. Jeg har alltid hatt stor interesse for modellbransjen, ikke for å stå foran kamera, men for å se hvordan de jobber med hår, sminke osv. Så jeg tror det kommer til å bli en veldig lærerik uke. Planen for idag er å ta en kjapp tur til Oslo også dra hjem igjen for å slappe av. Det har ikke skjedd så veldig mye spesielt i det siste, så jeg oppdaterer dere nok mer til uka!

Tusen takk!

Hei dere! Har ikke tid til å skrive så veldig mye nå men jeg vil bare takke alle og enhver for å ha delt/lest bloggen min de siste dagene. Det betyr utrolig mye for meg at dere er enige i det jeg skriver! Når det er sagt så kommer jeg til å fortsette å blogge som før, fordi det er det jeg virkelig elsker. Det er så utrolig godt å kjenne at man har muligheten til å skrive det man har på hjertet til en hver tid, også alltid vite at det er noen der ute som vil støtte meg uansett hva. Uten dere hadde ikke denne bloggen eksister så, igjen, tusen takk, dere er så utrolig herlige!

Nyttårsforsettet gikk i dass

Hei igjen dere! Etter 3 dager med ganske så intens trening, kan man trygt si at jeg er sånn passe støl i armer og ben. Så mye som jeg hater det, må jeg alikevel si at det er en ganske så god følelse. Det alltid deilig å kjenne at du har gjort en innsats med treninga. Når du er støl, vet du også at du får resultater. I skrivende øyeblikk sitter jeg godt planta i senga med pysjbukse og verdens mykeste t-skjorte. Syntes det er nok så velfortjent, idag blir det ihvertfall ingen trening! Ett av nyttårsforsettene mine for 2015 var å holde meg unna godteri og sukker fra Januar til April. Det kan jeg trygt si at gikk skikkelig på tryne. På et tidspunkt så jeg bare ikke meningen med det lenger. Som jeg skrev i et tidligere innlegg er jeg flink til å gi opp på ting. Det er definitivt noe jeg må jobbe mer med. Dypt fokusert her altså. Det irriterer meg faktisk utrolig mye at solen går ned så tidlig om dagen - rekker så vidt å komme hjem fra skolen før det er bekkmørkt ute! Det er dette s...

2015 - ny start

Hei! For å være helt ærlig har jeg lengtet lenge etter å skrive dette innlegget. Jeg har tenkt masse på bloggen i det siste, og jeg har alltid hatt det ene spørsmålet i bakhodet, "når skal du sette deg ned og gjøre ferdig det du startet på?". Jeg hater å droppe ut, eller for den sags skyld bare gi opp. Det er noe av det værste jeg vet, og jeg får følelsen av at jeg er svak. Som om jeg ikke klarer å fullføre noe. Utrolig nok skjer det hele tiden. På et tidspunkt bare gir jeg opp. Det er derfor jeg har ventet så lenge med å starte igjen - nettopp fordi jeg er redd for å gi dere opp. Men så slo tanken meg, man kan ikke gi opp noe man ikke holder på med. Så utrolig nok sitter jeg nå her og skriver da. Dere lurer kanskje på hvor alle innleggene ble av, og hvorfor det er så "tomt" her? Jeg har lyst til at 2015 skal bli som en ny start. Selvom det er umulig å glemme fortid, så har jeg lyst til å legge den bak meg og fokusere fremover. For meg var 2014 et år med mange dårlige blogginnlegg...
hits