JEG ER FERDIG MED Å STRESSE

Hey guys! Ååh det er så deilig å våkne opp uten å ha noen ting som MÅ gjøres! Planene for idag, er å slappe av, se på film og egentlig bare lade opp til en ny uke. Tror jeg trenger det, i og med at vi har fem eller seks fremføringer neste uke. Jeg orker ikke slite meg ut på samme måte som i fjor, så nå er jeg ferdig med å stresse.Senere idag blir det en liten tur ned til byen, også skal vi se "Daddy's Home" på kino! Har faktisk hatt lyst til å se den filmen veldig lenge, så det blir veldig bra.Om du ikke vet hva du vil bruke dagen til, skrev jeg et innlegg for ikke så veldig lenge siden - om masse koselige ting du kan gjøre på en søndag! (Link HER)

Det har alltid vært en del av meg

Hei dere! Veldig ofte får jeg spørsmålet,hvorfor blogger du?Faktisk en del oftere enn man skulle trodd. Blogging alltid har vært en del av meg. Om jeg ikke husker helt feil, så opprettet jeg min første blogg når jeg var rundt 11 år. Naturlig nok hadde jeg ikke så mye peiling på hva jeg drev med, og det ble mange useriøse innlegg. Men det var noe som gjorde at jeg bare fortsatte og fortsatte. Fra første stund, elsket jeg hvordan jeg kunne ha min helt egne side - hvor jeg kunne skrive akkurat hva jeg ville, også kunne det spres til hele verden ved ett lite klikk. (Det er ikke akkurat sånn blogging fungerer, men som sagt var jeg 11 år og hadde mye fantasi). Jeg har alltid bydd på meg selv.Før jeg startet å blogge elsket jeg å lage videoer. Pappa hadde et videokamera som ble ganske godt brukt for å si det sånn. Jeg og ei venninne filmet også en rekke skuespill. Vi kledde oss ut, satte oss foran kamera, og spilte som om det var flere tusen mennesker som så på oss. Ingen av disse vide...

FILMMARATON - MINE FAVORITTER

Er det noe jeg virkelig elsker, så er det oppfinnelsen av Netflix og Popcorntime! Jeg må ærlig innrømme at jeg bruker en del av tida mi på å se på filmer/serier. Men, hvem gjør vel ikke det? Her er en liste over et par filmer dere MÅ se i løpet av 2016! (Trykk på tittelen for å se trailer!) The Other Woman - Denne filmen er min all time favourite, jeg er sikker på at jeg har sett den ihvertfall 10 ganger. Passer perfekt på en jentekveld eller bursdag! Mr & Mrs Smith -Dette er en perfekt blanding av Action og Romantikk, og er en utrolig bra film for både gutter og jenter. Dear John - Hvis du ikke har sett Dear John har du gått glipp av den beste kjærlighetsfilmen noen sinne. About Last Night - Er en utrolig koselig og søt romantisk komedie, som handler om to par, og hvordan de holder sammen. Ride Along -Kevin Hart er en av de beste skuespillerne jeg vet om, og det er nettopp han som gjør denne filmen bra! The Last Ride - Nok en romantisk film, som står ganske så høyt på f...

LIGHT CONTOUR

Hei dere! For et par dager siden kjøpte jeg et nytt foundation palett i mørke farger - for å bruke til contour! Så langt så er jeg utrolig fornøyd! Idag så tenkte jeg å vise dere en veldig enkel måte å gjøre det på; 1. Påfør den foundationfargen som passer din hud best. 2. Start med å legge den under kinnbena, på sidene av pannen og på nesekanten. Jeg pleier også å påføre veldig lett på kjevekanten. 3. Til å blende dette ut bytter jeg mellom å bruke en beauty blender og en kost. Her ser dere det ferdige resultatet. Siden jeg sitter foran et vindu og det er veldig lyst, syns det ikke så veldig godt, men sminken kommer bedre frem i et annet lys. Hva syns dere?

JEG SKAL TIL TYRKIA

Hei dere!En av julegavene jeg fikk i fjor, var en tur til Tyrkia! Vi reiser i vinterferien og ææh som jeg gleder meg til å komme ned til varme og sol!!! I hele vinter har jeg bare lengtet etter å kunne ligge på stranda med bikini og strålende sol. Er det én ting jeg har savnet i det siste, så er det nettopp det. Det er synd at det er så lenge til, fordi jeg klarer nesten ikke vente! Jeg trodde egentlig ikke at jeg skulle få reise tilbake til Tyrkia på noen år, men jeg er så utrolig heldig at jeg får lov. Jeg reiser sammen med kusina mi og besteforeldrene mine. Har tenkt til å ta med meg kamera - og satser på å få både filmet og tatt en del bilder! Vi snakkes om ikke så lenge!

17.01.15

Hei dere! Heldige meg sitter her med forkjølelse og rle boka på fanget. Vi skal ha prøve imorgen, så har måttet bruke mye av søndagen min på det.. Ikke akkurat det jeg har mest lyst til, menmen. Jeg skal veldig snart skifte og dra på fotballtrening. Er så sykt deilig å komme igang med trening igjen. Gårdsdagen var veldig veldig bra, vi feiret bestemor sin bursdag på et teater, og var så heldige at vi fikk hele teateret for oss selv! Var sykt kult og stå på hovedscenen, uten noen andre i salen. Nå skal jeg bare skifte også skal jeg dra på trening. Så snakkes vi om ikke så lenge! Hva har du gjort idag?

VIDEO: HOW I EDIT MY THUMBNAILS

Hei dere! Tenkte å dele enda en youtube video med dere, den er nok litt mer ment for youtube enn bloggen menmen. Håper dere liker den uansett, og legg igjen noen tips til hvilke youtubevideoer dere vil se framover i kommentarfeltet! Vi snakkes snart!

SUNDAY TO DO LIST

Heii dere! Jeg får aldri nok av å snakke om hvor mye jeg elsker søndager! Dessverre så er det mange som syns at dette er den kjedeligste dagen i uka, derfor har jeg satt opp en liste over noen superkoselige ting du kan gjøre idag!1. Seriemarton; er det lenge siden du har sett på favorittserien din? Eller ble du ferdig med den for en stund siden? Skru på pcen og finn fram popkorn, også er det bare å streame ivei! Dette er tross alt det søndager er ment til!2. Ansiktsmaske; Det er aldri feil og skjemme seg selv bort med en ansiktsmaske i ny og ne!3. Lakkere negler; Skru musikken på fullt og lakker neglene dine i favorittfargen din.4. Baking; Inviter en venninne over og lag en kake sammen!5. Ta deg et bad; Ta deg tid til å slappe ordentlig av, før en ny uke starter.6. Fotoshoot; Smink deg, fiks håret ditt og sett på deg noe skikkelig fint, og ta masse bilder! Kanskje sammen med en venninne?7. Test ut nye sminkelooker; På youtube finnes det mange tusen forskjellige videoer av hvordan ma...

VLOG: MIN NYTTÅRSAFTEN

Hei dere!Den siste tiden har jeg jobbet med en vlog fra hvordan jeg feiret nyttårsaften min, og endelig er den ferdig! Det er også grunnen til at jeg har vært litt borte fra bloggen de siste dagene. Anyways! Håper dere liker videoen, og husk å sett på 720p for bedre kvalitet! Videoene ligger alltid på youtube et par timer før de kommer på bloggen, så hvis du vil få med deg når jeg publiserer min neste video kan du subscribe til kanalen minHER. Tusen takk for at du så på!

NYTTÅRSAFTEN

Hei dere! Håper alle har fått en fin start på 2016 så langt! Jeg derimot ligger rett ut på sofaen. Jeg bare elsker personen som fant opp Paracet, fordi uten h*n tror jeg ikke jeg hadde klart å skrive dette innlegget en gang. Pang start på 2016, tjohoo. Nyttårsaften derimot var en veldig bra kveld! Jeg var så heldig og fikk feiret den sammen med bestevenninna mi og resten av familien. Fyrverkeri derimot fikk vi ikke sett så mye av, i og med at halve byen lå under tåke. Noe som var ganske så kjipt. Håper du koser deg hvor enn du er og at du fikk en litt bedre start på 2016 enn det jeg gjorde hahha.
hits