VLOG #3: Marked, Burger King & Shopping

God morgen! Her kommer vlog fra Lørdag, litt sent oppe, menmen. Håper dere liker den!     

IDYLL

Hei dere! Idag er det fjerde dagen vi er her nede, og det er skikkelig trist at tiden går så fort. Vi har gjort så utrolig mye gøy mens vi har vært her, og jeg kan ikke engang telle hvor mange ganger jeg har mistet pusten av latterkrampe.Idag startet jeg dagen med video redigering, også spiste vi en helt nydelig forkost på verandaen. Jeg er overrasket over hvor varmt det er, til tross for at det er vinter her nede. Det som er enda mer utrolig er at befolkningen her nede går med tykke jakker, og bukser, mens vi går rundt i sommerkjoler og korte shortser. Jeg skjønner virkelig ikke at de ikke svetter ihjel når de har på seg så mye klær. Rett etter forkost gikk vi ned på stranda , og spiste lunsj etter en liten stund i sola. Jeg elsker virkelig stillheten, og den roen man får inni seg, når man ligger rett ut på solsenga med musikk i øra. Etter lunsj, tok vi en lang sykkeltur langs stranda. Været var fantastisk, og stemningen var idyllisk. Lengter jeg tilbake til Norge? Ikke i det hele ...

VLOG #2: Vi elsker mat!

  Hei dere! Da er enda en ny vlog lastet opp! Håper dere liker den! Husk å sette på 720p for best kvalitet! :)      

KJÆRE JENTER

Det er en ting jeg aldri kan få sagt nok, du er god nok. Ikke ta dere selv så høytidlig hele tiden. Jeg tror mange glemmer at vi ikke lever livet for å please alle andre. Livet burde ikke handle om å skulle se mest mulig presentabel ut for alle absolutt hele tiden. Livet burde ikke handle om å skulle pushe puppene så langt opp i halsen som mulig, eller om å ha den største rumpa. Og det burde ihvertfall ikke handle om å konstant sjekke speilet.Vi jenter må gi mer faen. Gi faen i hun som syns rumpa di var liten og gi faen i han som syntes at låra dine var for store. Hvis det er noen som har så lite liv, at de bruker tiden sin på å kritisere andre, er det faktisk de som har et problem her. Ingen kan fortelle deg hvordan du skal se ut eller ikke se ut. Vi er alle forskjellige, og vi ser alle forskjellige ut. Vi må bli mye flinkere til å tenke positivt om oss selv, istedet for negativt. Fordi hvor langt kommer man egentlig av å kritisere seg selv? Jeg kan med hånda på hjertet si meg skyl...

VLOG #1: VI REISER TIL TYRKIA

Hei dere! Det er utrolig deilig å endelig være framme. Her kommer første vlog fra turen så langt! Har veldig lyst til å fortsette og vlogge resten av dagene også, så følg med på youtube kanalen min fremover!   Hva syns dere?  

VIDEO: UPDATED EVERDAY MAKEUP

Hei folkens! Endelig er jeg tilbake med en ny youtube video, og et veldig fint startbilde. Føles utrolig godt å endelig få lastet opp denne videoen, siden det var så lenge siden forrige video ble publisert. Håper dere liker den, og husk å sette på 1080p for best kvalitet! :)     Hva syns dere?   

JEG ELSKER Å REISE

Hei dere!Det føles utrolig deilig å endelig være i lufta. Vi har 2 t og 30 min igjen til vi lander i Tyrkia. Jeg gleder meg så utrolig mye til å komme ned dit nå!Flinke meg klarte selvfølgelig og søle cola i fanget.Ohyes. Det er så utrolig typisk meg, og sølenår man er på sånne steder der man absolutt ikke burde søle.Men til tross for at jeg kan være ganske klomsete, elsker jeg å fly. Det er noe med den følelsen man kjenner når man letter fra bakken, og bare flyr ut i lufta. Alt virker så enkelt og lett. Det som er enda mer fasinerede, er hvordan man kan komme seg fra ett sted i verden, til et helt annet på bare noen få timer.Det er så deilig med litt forandring innimellom ogen pause fra den normale hverdagen. Jeg elsker å reise ogjeg elsker å oppdage nye steder. Når jeg blir eldre skal jeg definitivt bruke mye tid på å reise rundt i verden.Er du glad i å reise/fly?

2 DAGER

Whæææ!! Kan virkelig ikke tro at vi reiser til Tyrkia om under 48 timer. I hele vinter har jeg lengtet etter sommer, og det skal bli så utrolig deilig og komme ned dit - legge seg på solsenga og bare slappe helt av. Jeg skal virkelig nyte denne ferien, ettersom at de siste ukene på skolen har vært utrolig slitsomme.Kjenner egentlig at jeg begynner å bli litt små stressa. Kofferten står fortsatt i boden, og halvparten av klærene jeg skal ha med meg ligger til vask. Er vel kanskje på tide å begynne å pakke nå Sara? Vi snakkes om ikke så lenge!

LANGT NEDE

Hei folkens! Jeg må bare beklage for at det har vært lite blogging i det siste. De siste ukene har egentlig vært ganske opp og ned, og humøret har ikke akkurat vært på topp. Det er så viktig å ta vare på seg selv, så den siste tiden har jeg gjort mest mulig for å få tilbake motivasjonen og gleden som jeg alltid har hatt. Og jeg må bare si at det er så utrolig deilig å kjenne litt lykke og motivasjon igjen! Det som har hjulpet meg mest er å spise sunnere, være mer sosial og å bruke mer tid på ting som gjør meg glad. Jeg er kjempe glad for at ting har blitt bedre, fordi det er absolutt ingen god følelse, å føle seg så langt nede.   Jeg kan love dere at hverdagen blir mye bedre når man er mest opptatt av det positive, istedet for det negative. Og husk, alltid gjør det som gjør deg glad!

STEDER JEG HAR LYST TIL Å REISE

Hei dere!Det er viktig å drømme seg bort en gang i blant, og akkurat nå er det eneste jeg klarer å tenke på eksotiske steder, sol og varme. Så her sitter jeg å drømmer meg bort om alle de stedene jeg har lyst til å reise til. Her er min foreløpigeliste over steder jeg har utrolig lyst til å besøke i løpet av livet. Bali New York Florida California Barcelona Los Angles & Las Vegas Road Trip (USA) Thailand Australia Hellas Hvor har dulyst til å reise?

VSCO LATELY

VIDEO: THE 20 QUESTION TAG

Hei folkens, endelig er en ny youtube video oppe!Håper dere liker den, husk å sett på 1080p for best kvalitet. Gjerne legg igjen en kommentar om hva dere vil se i neste video, nytt innlegg kommer snart.
hits