HAN STÅR DER FOR Å OVERLEVE

På andre siden av gata sitter det en gammel mann, med et tykt ullpledd over seg. Han smiler bredt når jeg og en god venn av meg kommer gående mot han. Jeg setter meg ned på huk, sier ordene "God Påske" også gir jeg han en pakke med Kvik Lunsj. Jeg har aldri sett noen så lykkelige før og jeg har aldri følt meg så bra før. Lenger borte i gata står det en annen mann, med krykker og en kopp i handa. Jeg sier akkurat de samme ordene, og gir han også en pakke. Han blir like glad, og like fornøyd - det blir jeg også. Helt til jeg plutselig hører en stemme bak meg. En eldre dame påpeker at det ikke er nødvendig å hjelpe sånne mennesker, fordi de egentlig ikke har det så vondt som man tror. Dette blogginnlegget skriver jeg til deg.  Til deg som ser på det som galt å hjelpe andre mennesker. Til deg som ikke tenker på at andre har det vondt. Jeg vet ikke om han kunne gå ordentlig eller ikke, og jeg vet ikke hvordan livet hans er når jeg ikke er tilstede. Men jeg...

TENTAMEN SPIRIT

Hei folkens! Akkurat nå sitter jeg å øver til mattetentamen vi skal ha imorgen, og som jeg gruer meg ganske mye til.. Hver gang jeg jobber med matte på skolen eller hjemme, går alt helt fint - men med en gang jeg kommer på en prøve, er det akkurat som at alt jeg har øvd på bare forsvinner, og alt går i surr. Jeg er egentlig ganske lei av matte nå i og med at store deler av skoledagen ble brukt til å øve. Så jeg skal veldig snart legge vekk bøkene, og se på en film i stedet. Jeg trenger virkelig en pause fra skolearbeidet og det tror jeg hjernen min gjør også.. Sorry for kort og uinteressant innlegg, men livet ække alltid like spennende. Nytt innlegg kommer snart! :)

UPDATE

Hei dere! Dagen idag har vært utrolig koselig! Vi hadde en veldig rolig dag på skolen, og jeg merker at veldig mange er klare for påskeferie, så det skal bli utrolig deilig! Når jeg kom hjem fra skolen, lagde jeg meg en av de beste lunsjene jeg har spist på lenge. Jeg har alltid vært skikkelig lat når det gjelder å lage mat, men fy søren så godt dette var!Jeg elsker at det har blitt varmere i lufta, og at man slipper å pakke på seg 15 lag med klær før man skal ut! Vi hadde faktisk egentrening UTE idag. Ååh det er så deilig å endelig kunne spille fotball ute på banen istedet for på en hall!Nå skal jeg sette meg godt under dyna, og se på en episode med Gossip Girl! Håper dere har kost dere masse idag! :)

VIDEO: HAUL FEBRUAR 2016

Hei dere! Denne videoen har ligget på youtubekanalen min en stund, jeg har bare ikke hatt tid til å laste den opp her også. Dere må gjerne subscribe på kanalen min hvis dere vil ha varsel med en gang jeg laster opp en ny video. Link finner du HER. Håper dere liker videoen, husk å sette på 1080p for ekstra god kvalitet! :)  

SUNDAY MORNING

Hei dere og god morgen! Denne helga har jeg faktisk vært veldig produktiv! På fredag filmet jeg to youtubevideoer, også brukte jeg gårdsdagen til å redigere en av de - så jeg tipper den ene filmen er oppe på youtube om et par timer! Youtube har alltid vært noe jeg har hatt lyst til å holde på med, og nå som jeg endelig har kommet ordentlig i gang, føles det utrolig godt.Akkurat nå sitter jeg i bilen på vei til en båtmesse i Asker. Denne morningen har vært utrolig avslappende. Jeg startet dagen med en supergod frokost, også gjorde jeg meg klar til å dra. Den siste uka har vært veldig stressende, så det var veldig deilig å ta det litt med ro for en gangs skyld.Kos dere masse idag, vi snakkes snart!

MODELLOPPDRAG FOR KMS

Hei dere! Må si jeg er ganske sliten etter en hektisk uke. Jeg lengter veldig tilbake til ferie, så det godt å vite at påsken er rett rundt hjørnet. I går jobbet jeg for KMS, og var modell for dem under et hårshow. Jeg blir aldri lei av å gjøre oppdrag, fordi hele opplevelsen er helt fantastisk. Uansett hvem man jobber for så møter man alltid masse koselige mennesker, og stemningen er alltid veldig bra. En av de aller beste fordelene med å jobbe, er at det som regel er gratis mat. Wohoo. Mange tenker kanskje at modeller ikke spiser så mye, men her kommer en liten disclaimer - det er alltid masse junkfood, godteri og brus på venterommene.  På søndag dro jeg innover til Oslo for prep, og da farget de håret mitt et par toner varmere, også stusset de tuppene mine. Selvom jeg var veldig usikker, og nervøs - var det ganske deilig å overlate håret til noen andre. I går klipte de resten på scenen, foran et publikum på 90 stykker. Jeg elsker den stemningen det er b...

DET ER KLEINT

Hei dere!En ting jeg har vært skikkelig dårlig på, er å gå ut å ta bilder. Hver gang jeg skal ta bilder, finner jeg på en eller annen unnskyld for å ikke gå ut å gjøre det. Men innerst inne tror jeg at jeg har unngått det, fordi jeg syns det er kleint. Det føles helt merkelig å sette opp et speilreflekskamera midt i oppkjørselen, for å så ha en liten fotoshoot med seg selv - foran alle naboene og bilene som kjører forbi..Men etter mye om og men, fikk jeg surra meg ut, med speilrefleksen og kamerastativet. Jeg fant ut at, det å ta bilder av seg selv, kanskje ikke er så mye værre enn å gå rundt å filme seg selv på et kjøpesenter. Så jeg bestemte meg for at, hvis jeg har klart å vlogge i offentligheten, skulle jeg klare dette også.Jakke fra Vero Moda // Genser fra Bik Bok // Bukse fra Carlings // Skjerf fra Cubus // Sko fra ReebookHva syns du er flaut??

VLOG #5: HJEMREISE :((

Hei dere! Da er siste delen av vloggen ute, dette er da delen der vi reiser hjem igjen - og jeg må si at det var ganske kaldt og kjipt å lande på gardemoen til snø og minusgrader. Det har gått 48 timer, og jeg lengter allerede tilbake til sol og varme. Så kryss fingrene for at våren kommer veldig snart!     Håper dere likte videoen, og husk å abonnere på kanalen min, så får dere beskjed med en gang neste video publiseres!  

VLOG #4: Løshunder, Alanya & Sykkeltur

Hei dere! Endelig er enda en vlog lastet opp. Har ikke vlogget så mye de siste dagene, fordi det ikke har skjedd så mye spennende. Men håper dere liker denne ihvertfall! :)
hits