Polen - Tyskland

Hei folkens! Beklager for at jeg ikke har fått blogget så mye den siste uka, har vært fullt konsentrert på skole og alt mulig annet. Imorra reiser jeg til Polen med skolen min, og fyyy som jeg gleder meg! Har en følelse på at dette kommer til å bli en utrolig bra, og ikke minst minnerik tur. Jeg har gleda meg til denne turen i mange år nå, og endelig er den rett rundt hjørnet! Jeg er veldig spent på å se konsentrasjonsleirene, og det er nok det jeg ser mest frem til. Selvom det kommer til å bli et veldig sterkt besøk. Jeg skal love dere at jeg skal ta masse videoer og bilder under hele turen, og forhåpentligvis får jeg filmet en innkjøpsvideo når jeg er tilbake. Håper dere alle får en veldig fin høstferie, skal ta med meg mac'en min, så får vel kanskje lagt ut et par innlegg, men skal ikke love så mye. Vi snakkes snart!

Dyring Eriksen Fashion Show

Hei!Det var utrolig gøy å gå på catwalken, og det er noe jeg håper jeg får muligheten til å gjøre igjen. Tenkte egentlig bare å legge igjen en del bilder fra søndagen, så enjoyyy!

Dyring Eriksen

Hei dere! Jeg gleder meg utrolig mye til imorgen! Jeg skal gå på catwalken for et merke som heter Dyring Eriksen! På torsdag var jeg på fitting, for å prøve klærene jeg skal gå med, og jeg tror antrekket mitt blir utrolig kult. Ble utrolig glad når jeg fikk vite at jeg ikke skal gå med høye hæler, men med joggesko.. Da slipper jeg så stresse så veldig mye, i og med at dette er første gangen jeg går.Mamma tar med kameraet og tar bilder, så forhåpentligvis får jeg lagt ut de til uka.Akkurat nå sitter jeg i båten, og det er utrolig deilig og bare slappe av her, det er ingen som maser og det er ingenting som må gjøres. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg elsker båtlivet! Vi snakkes snart! :)

Vinner av ukens blogg!

Før jeg forteller dere hvem vinneren er, må jeg si tusen takk til alle som var med! Dere har alle veldig fine blogger, så stå på, dere kan komme langt alle sammen! Kommer nok til å ha en konkurranse som dette en gang til! Men denne gangen blevinneren av ukens blogg... Marthe Solberg Schanche! Hun har en utrolig fin blogg, med et ryddig design, noe jeg likte veldig godt! Link til bloggen hennes finner du nederst i innlegget! Om du interesserer deg for mote, så er dette absolutt en blogg du burde lese! LinkHER. Tusen takk til alle som var med!

Livet smiler

Er såutrolig glad for at det endelig er helg, jeg sier det hver uke, men hvem blir vel ikke i godt humør når fredagen kommer? Om ikke lenge drar vi ut til Horten, får også dra ut på båttur. Er veldig glad for at denne helga skal tilbringes på sjøen, og ikke foran en tv.. På to måneder har jeg klart å se ferdig alle sesongene med Gossip Girl, så det blir godt å få gjort noe annet enn å sitte å se på en skjerm! Beklager for at dette ble et kort innlegg, men jeg må forte meg å pakke. Vinneren av ukens blogg blir kåret i kveld!

Nelly Fav's

Alle produktene kan du finneHER.#bloggklubben

Ukens Blogg!

Hei dere! Jeg har aldri hatt ukens blogg før, men nå fikk jeg utrolig lyst til å faktisk ha det, så hvorfor ikke. Det eneste du trenger å gjøre, er å dele dette innlegget på Facebook, og kommentere bloggen din i kommentarfeltet!For atduskal bli ukens blogg, så må du ha et ryddig design, lite skrivefeil, gode bilder og du må poste innlegg jevnlig. Du trenger ikke ha mange lesere for å bli med, men dette er en god mulighet til å kanskje få fler! :)Vinneren kåres på fredag, og vil da bli annonsert på bloggen min. Håper du blir med!

LATELY

Tenåringer tar selvmord på grunn av dette

Dette innlegget kan inneholde triggende og sterke bilder og tekst. Selvom innlegget er langt, så anbefaler jeg deg å lese igjennom hele. ___________________________________________________________________________________________ Utrolig lenge har det vært en «trend» å slenge dritt på nett. Alt for lenge faktisk. Jeg sier ikke at jeg kan stoppe det, men jeg sier ifra at det ikke er greit. Dere skjønner, dette er tingen med meg, jeg liker å sette lys på problemer svært få andre tar opp. I løpet av kort tidhar det kommet flere fortvilede personer til meg og spurt om hjelp: «Jeg trenger råd, hvordan kan jeg slutte med selvskading?» «Hvordan kan jeg ende livet mitt lettest mulig?» «Hva skal man gjøre hvis folk mobber deg på kiwi appen, og ikke vil stoppe? Alle trykker meg bare ned. Jeg har ingen selvtillit lenger. Jeg trenger virkelig hjelp.» «Det er personer som sender meg meldinger som, «skyt deg selv» «hvorfor lever du» «gå å heng deg» «du er så stygg». Jeg trenger hjelp, hvor...

Fridaysss

Hei igjen! Siden jeg ikke har stort å gjøre enn å ligge på sofaen og se på serier & filmer, kan jeg likse godt oppdatere dere med enda et innlegg idag. Det føles faktisk utrolig godt å vite at det er fredag, og at jeg ikke skal på skolen før mandag. Denne uka har vært ganske så krevende, og nå blir det ganske så deilig med en pause skal jeg si dere! Men jeg kan umulig være den eneste som blir sliten av skolen? Jeg vurderer å kanskje filme en unboxing video, når jeg får klærene mine, gleder meg utroooolig mye til å flytte inn i de nye kosebuksene mine, hihi. Det jeg elsker med kosebukser fra Abercrombie er at de er ekstremt kosete, men allikevel så ser man ganske ordentlig ut. Noen andre som også er totally inlove med de? Jeg har sett utallige episoder av Gossip Girl de siste 3 døgna, kan hende det bare er forkjølelsen som kicker inn, men jeg virkelig ikke energi til å gjøre noe annet. Så jeg håper dette går over veldig snart, sånn at jeg kan komme meg tilbake foran kamera, for...

Ny Video!

Hei folkens! Blir utrolig deilig med helg, jeg virkelig bruke den til å koble helt ut. Fikk faktisk bestilt klærene fra Abercrombie & Hollister klokka halv tolv i går kveld.. heh. Idag tidlig fikk jeg lastet opp videoen til youtube, så endelig er den tilgjengelig for dere også. Husk å sett på 1080p HD for bedre kvalitet: Håper dere alle får en fiiin helg!

høststemning

Hei dere! Jeg prøver så godt jeg kan å holde humøret oppe, men etter 3 dager med regn og en ganske så plagsom forkjølelse må jeg si at stemningen har blitt litt dårlig. Jeg merker utrolig godt at det er på tide å ta farvel med lange, lysesommerdager, shorts, kjoler, jumpsuits, egentlig alt som ikke holder deg varm og ikke minstlate dager på stranda under en stekende sol. Alt dette byttes ut med tykke gensere, bukser og regnjakker. Må si at det er ganske trist at det konstant er grått ute, men allikevel er det ganske deilig å pakke seg inn i tepper og koseklær foran tv skjermen. Mens regnet har stått på for fult ute, har jeg bladd side opp og side ned igjennom både Abercrombie & Hollister, for å finne noe nytt til høsten. Koseklær må være noe av det jeg elsker mest her i verden, ingenting slår en joggebukse og stor genser når det kommer til fredagskveldens outfit!Og kreativ som jeg erklarte jeg å finne to joggebukser, en hettegenser og en tskjorte. Håper virkelig jeg får bestilt de...

YOUTUBE KANAL!

Hei! I en stund nå har jeg hatt utrolig lyst til å starte min egen youtube kanal, og endelig har jeg fått gjort det! La ut en video på Youtube for 2 uker siden, som på en måte var en introduksjonsvideo,den kan dere se her: (husk og endre kvaliteten til 1080/720p) I det siste har jeg jobbet med en HAUL video fra sommeren og nå er den endelig ute!Den kan dere se her:(husk og endre kvaliteten til 1080/720p) Håper dere likte videoene, og hvis dere har noen ønsker om hva jeg skal filme, kommenter under! Husk også å abonner på youtube kanalen min, hvis du vil få oppdatering med en gang jeg legger ut en video, de kommer alltid på youtube før bloggen -->HER.
hits