Tusen takk!

Er helt sjokkert over responsen på innlegget, og vil bare si tusen hjertelig takk til alle som har likt, delt og lest. Det betyr utrolig mye at mange av dere er enige med meg, og det er godt å vite at jeg ikke er den eneste. Jeg håper at jeg klarte å påvirke noen av dere, og jeg håper at flere av dere skjønner hvordan vi som elever har det på skolen i dag. Dette er et problem som må tas tak i. Og det kommer ikke til å forsvinne om dere skyver det under teppet. Det kommer bare til å bli større. Om du ikke har lest innlegget enda, kan du lese detHER.

Når er jeg egentlig god nok?

Aner dere hvor deprimerende det er og ikke få de resultatene man vil ha? Når man jobber så hardt med noe, at man er helt utslitt etterpå, også får man den - "Jeg er sikker på at det er en femmer" følelsen, så er det egentlig ikke det. Vi alle husker vel den innleveringen som var så bra, men som fikk en dritt karakter. Jeg har virkelig lyst til å grave meg ned under dyna, og ligge der til det er juleferie. Jeg føler at jeg prøver så hardt, og gjør mitt aller beste, men det er fortsatt ikke bra nok. Karakterene mine er fortsatt ikke høye nok. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har latt tårene renne pågrunn av en 4er eller en 5er. Fordi det er nettopp det. Den fireren skulle vært en femmer og den femmeren skulle vært en sekser. Det jeg presterer på skolen, er aldri bra nok, fordi det er alltid noe som kunne vært gjort bedre. Jeg gråter, fordi jeg kommer til å havne på rundt 4,8 i snitt. Hvordan havnet vi egentlig her? Mamma har klart seg godt, hun gikk på skolen ut videregående...

UPDATE

Hei dere!Akkurat nå jobber jeg med et ganske stort kunst & håndverksprosjekt. Som dere kanskje vet er jeg utrolig glad i å redigere videoer, så dette er kinda den perfekte oppgaven for meg. De to siste dagene har jeg vært på praksis dager hos Åssiden. Til neste år kommer jeg til å enten søke inspiro eller medier & kommunikasjon, foreløpig så tenker jeg privat. Rett og slett fordi jeg har lyst til å komme i et godt læringsmiljø. Imorgen reiser jeg til Oslo igjen for et nytt oppdrag. Det er akkurat det samme som sist, og jeg gleder meg utrolig mye! Skal ta bilder fra imorgen, sånn at dere kan se hvordan det er. Uff, som dere kanskje skjønner så har jeg en del å gjøre om dagen, men skal prøve så godt jeg kan å holde bloggen oppdatert for det!Vi snakkes om ikke så lenge!

VIDEO: HVORDAN LAGE SMOOTHIE

Hei dere!For en stund siden lagde jeg en video i valgfag - som viser en oppskrift på en veldig enkel og god smoothie! Jeg personlig elsker smoothie'er, og dette er min personlige favoritt. Ikke så veldig spennende video, men håper dere liker den for det! Enjoy! (Husk å sett på 1080p for bedre kvalitet) Hva syns du om videoen?

TRENINGSMOTIVASJON

Åååh, ingenting er bedre enn å sette musikken på fullt, og hoppe inn i treningsklær. Elsker å trene når jeg føler at jeg er langt nede. Har samlet litt motivasjon til dere, og husk; tren fordi du har lyst, ikke fordi du må! Andre enn meg som får et energiboost av å trene?

Happy for helg!!

Fyyysøren så deilig det blir med helg nå! Skal virkelig kose meg, og nyte disse dagene fult ut! Den siste tiden har vært så utrolig slitsom og tung, så nå blir det deilig å ta en pause fra absolutt alt. Noen som er enige eller?? De siste ukene har jeg jobbet med et lite prosjekt. Jeg har filmet vlog-videoer der jeg viser livet mitt fra en litt annen side enn den dere ser på bloggen og youtube kanalen min generelt. Dette er videoer hvor fokuset er på å være seg selv, og dere ser på en måte gode og dårlige tider fra hverdagen min. Jeg er usikker på om jeg skal publisere videoen, fordi jeg vet ikke hvor interessant det er for dere.. Er dette noe du har lyst til å se? På tirsdag var jeg på et oppdrag for KMS, storkoser meg like mye hver gang! Har ikke tid til å skrive så mye om det, men her er noen bilder! God helg alle søte! Vi snakkes snart! // Husk å legge igjen en kommentar om du vil se vlog videoer eller ikke! //

hverdagsinspo

Vi alle trenger litt inspirasjon en gang i blant, right? Elsker virkelig we heart it! Det er så vanvittig mange kule bilder på den appen - om du ikke har den burde du definitivt laste den ned! Den er helt gratis. Bare når jeg åpner appen begynner jeg å smile!

YESTERDAY

Hei dere!Den siste uka har vært veldig hektisk, og skolen har tatt absolutt all tiden min - sitter faktisk med en naturfagsbok foran meg nå også. Etter en lang og slitsom uke var det veldig deilig å komme seg ut en tur i går. Kursen var satt opp på en fjelltopp - og til sammen gikk vi en mil. Må si jeg var ganske kjørt når vi kom ned igjen! Imorgen drar jeg til Oslo for et nytt modelloppdrag. Jeg skal være hårstylingsmodell for KMS, wææh! Gleder meg utrolig mye! Det kommer nytt innlegg veldig snart!

LETS TALK ABOUT HAIR

Heii dere!Den siste tidenhar jeg fått helt dilla på å krølle håret mitt. Jeg har blitt ganske så lei av rett hår, rett og slett fordi håret mitt bare blir fult av tugger. Dessuten så holder ikke håret seg rett mer enn en time eller to pågrunn av all fuktigheten i lufta. Men uansett! Når jeg krøller håret mitt bruker jeg min kjære krølltang fra Cerawand! ææ elsker den så mye. // Pris 699kr - Kan kjøpes hos frisører // Resultatet du får når du bruker denne er bare heelt amazing! Det handler selvfølgelig mye om hvilken teknikk du bruker også, men foreløpig er synes jeg at det er enklere å få fine krøller med denne, enn med andre krølltenger. Som dere kanskje skjønner, så har jeg falt helt pladask for denne krølltanga, tihi. Er du på jakt etter en ny krølltang, så anbefaler jeg virkelig denne!Og nei, dette er ikke reklame, jeg er bare utrolig fornøyd med denne krølltanga. Vi blogges snart!

Designet er nesten på plass!

Heii!Ser dere noe nytt på bloggen eller? Iii! Jeg er super fornøyd, selvom designet ikke er helt ferdig enda, så tror jeg det kommer til å bli utrolig bra når jeg blir ferdig med å linke det, og får satt inn headeren. Har også tenkt til å bytte bakgrunnsfargen og font typen på overskriftene. Jeg vil gjerne høre din mening om designet så langt, så kommenter under hva du syns! Det var utrolig deilig å våkne opp til ferdig frokost idag. Har absolutt ingen planer for dagen, så vi får se hva den går til. Litt produktiv må jeg ihvertfall være da. Håper alle sammen får en finfin søndag - vi snakkes imorgen!
hits