NEW YEAR

Hei dere! Beklager lite blogging de siste dagene. Må ærlig innrømme at jeg ikke har vært helt i form, så tok meg derfor en pause. Jeg som aldri er syk, ble selvfølgelig syk i jula. Jeg kan virkelig ikke tro at dette er siste dagen i 2015! Om bare 12 timer så er det et nytt år, fylt med så mange nye muligheter.Jeg kan vel umulig være den eneste som syns at dette året har gått utrolig fort? 2015 har vært et ganske opp og ned år for meg, det har vært så mange utrolig fine øyeblikk, men også et par nedturer. Jeg vil bare si til alle dere der ute som ikke har hatt et så veldig bra år - fokuser på de små øyeblikkene der du virkelig føler at,akkurat nå, har jeg det veldig fint. Og i de øyeblikkene så skal du glemme alt annet. Livet er ikke bare bra hele tiden, men det er så viktig å gjøre det best mulig. I 2016 skal jeg fokusere på trening, youtube og denne bloggen. 2016 skal være året fylt med muligheter, og jeg gleder meg så sinnsykt mye til å komme i gang.Hva er dine mål for 2016?

TOP 5 ON MY SPOTIFY

Home - DotanWork Song - HoizerBerlin - RY XWhen I Find Love Again - James BluntMiracles - Martin Jensen

22. Desember

Hey guys! Akkurat nå sitter jeg passe sammen krøllet i bilen, i håp om å finne èn eneste behagelig stilling. 3 av 10 timer har gått, og gud så kjedelig dette er hahah. Vi er på vei mot Molde, for å feire jul sammen med resten av familien.Stilfull som jeg er (not) sitter jeg i adidas slippers, treningsbukse og en stoooor hettegenser. Outfit on point.Akkurat nå takker jeg verden for at mørketida eksisterer. Hadde aldri orket å sitte i bilen i 10 timer med sola i trynet.Foresten så har brillene mine ENDELIG kommet! Er så utrolig deilig å slippe å gå rundt med vondt i hodet hele tiden.Igår så var jeg på et modelloppdrag for imageakademiet. Jeg fikk en look som innebar EN DEL glitter, hahah så sleit i et par timer med å få det ut igjen av håret og fjeset. Men bildene ble utrolig kule, så skal legge ut de på instagram med en gang jeg får de! Brukern min heter sarasofiehaukas!Nytt innlegg kommer snart!

SMILER FOR JULEFERIE

Heii folkens!! Endelig er en veldig etterlengtet juleferie her! Skal bli så utrolig deilig å få en pause fra både skolen og stress!!! Har lyst til å rope ut, hahah. Dette skulle vært publisert i går: I hele dag har jeg egentlig bare kost meg, og tatt livet helt med ro. Vi startet på skolen til vanlig tid - så på en spotlight "konsert", spiste frokost med klassen også fikk vi dra hjem. Rett etter skolen gikk turen til Sverige, jeg tror aldri jeg har vært så kjapt ferdig på Nordby som det jeg var idag, haha. Nå skal jeg bare sminke meg også drar jeg rett til en av mine kjære venninner for å tilbringe kvelden med resten av gjengen. Har hatt en veldig koselig dag så langt og håper dere har det samme. Fra idag; Dagen idag var også vært sinnsykt koselig. Stod opp tidligst av alle idag, og når mamma så meg sitte foran tv'en klokka 9 imorgen tidlig, lurte hun på om jeg hadde slått meg. Hahaha, jeg pleier alltid være den som står opp sist. Rett etter det dro jeg til Gulskogen med ...

FUNDAY

Heii!Søndager pleier å være min "se på serier til du sovner igjen" dag,men ikke idag folkens, jeg kom meg (overraskende nok) opp av senga klokka ti - og siden den tid har det vært fullt kjør med baking og vasking. (kanskje ikke helt fullt kjør da) Vi tilbrakte dagen hos tanta mi, med nesten hele familien. Det var ihvertfall utrolig koselig! Det er bare en uke igjen av skolen!! Tenk at om en uke så er det juleferie, FYSØREN. Gleder meg så utrolig mye til å kunne sove til langt på dag, se på julefilmer midt på natta og til å tilbringe dagene med de jeg er mest glad i. Den siste uka på skolen kommer også til å bli ganske deilig, i og med at lærerne ikke har så mye annet å fordrive tiden med enn julefilmer. Tihi. Håper alle sammen har hatt en fin helg! Vi snakkes om ikke så lenge!

2015 - "inspoåret"

Hola folkens! DET ER HELG!OG vi er i slutten av uke 50, fysøren så fort dette året har gått! Hvis jeg skal sette ett ord på 2015, vil jeg kalle det inspo året. Vi alle kjenner vel til de "inspobildene" du finner når du blar side opp og side ned på we heart it.. Heh, kan si meg skyldig i at jeg bruker en del tid der. Om dere ikke kjenner dere igjen; inspohår, inspoklær, insponegler, inspomat, eller setningene - "åå så inspo du var idag!" "Inspo level 1000" Jeg elsker inspirasjonsbilder, rett og slett fordi det får meg til å føle at jeg har lyst til å oppnå noe, gjøre noe stort. Når jeg er langt nede, hjelper det faktisk utrolig mye og gå inn på we heart it, og bla igjennom en drøss med bilder. Merkelig nok, så gir det meg motivasjon, andre som er enige? Når er et bilde egentlig "kvalifisert" som et inspirasjonsbilde?Jeg vil si at et bilde er kvalifisert som et inspobilde når det inspirerer deg til noe. Eller når du tenker "fysøren det bildet var fint" Noen av de mest likte bilden...

REVIEW: SEPHORA FACEMASK

Hei dere!For ikke så lenge siden så var jeg i Polen, og da fikk jeg kjøpt med meg en pakke med ansiktsmasker fra Sephora! Ohyes, når man holder hele greia oppned.. hahaha Testet ut den grønne masken for ikke så lenge siden, det er en slags grønn te ansiktsmaske og jeg var utrolig fornøyd med resultatet. Huden ble supermyk! Den eneste ulempen var at masken var et slags papir ark, som du legger på ansiktet, og det ville aldri feste seg helt. Så det holdte på å falle av ganske ofte. Annet en det, så er jeg veldig fornøyd med dette settet foreløpig! Om du har tørr hud, er denne virkelig å anbefale. Jeg vil ikke si at den fjerner kviser og urenheter så veldig godt, men den gir utrolig god fuktighet til huden. Den er spesielt perfekt til denne årstiden - i og med at mange får tørr hud på vinteren. Kanskje noe å ønske seg i julegave? Nytt innlegg kommer snart!

MONDAY

Hei dere! Jeg har prøvd å starte det innlegget her 4 ganger nå, men ingen setninger gir mening. Vet dere hva? Mandager suger. Der. Jeg kom jeg fra skolen i 6tida idag, og det merkes. Kjennes seriøst ut som at noen har limt en vekt oppå huet mitt. Gleder meg noe så sykt til denne mørketida er over. Føler at jeg ikke rekker å gjøre noen ting før det blir "kvelden". Så den siste tiden har kveldene gått til PLL maraton og skolearbeid. Håper virkelig det kommer snø snart, fordi jeg mangler julestemning. Tidligere år har gatene pleid å lyse opp, fortauet har vært dekket med snø. Mens her om dagen var det 10+ grader. I desember. Akkurat nå har jeg følelsen at det er høst. Og det er for all del ikke høst. Så kan ikke alle bare krysse fingrene for at det kommer snø før julaften?

Finallyy!

Hei dere! Er så utrolig glad for at denne uka endelig er over. Blir så sinnsykt deilig med helg nå! Noen andre som kjenner den følelsen? Har tenkt til å sette meg ned foran tv'en, se på en hel masse serier og spise sjokolade til jeg ikke orker mer. Håper alle får en finfin fredag, lenger blogginnlegg kommer imorgen! Hva skal du i helga? // Har du hatt en bra uke?

CHRISTMAS WISHES

Hei folkens! Gleder meg så uendelig mye til jul, fyyysøren. Det er garantert den fineste tiden på året! Genser fra Nelly // Marble deksel til macbook // Nye joggesko // Koster fra Real TechniquesSkinnjakke fra Nelly // Adidas joggesko // Bodylotion fra The Body Shop // Abercrombie & Fitch klærSportsbh fra Nike // Canon fjernutløser // Anastasia Contour Kit // Nike joggeskoDette er ikke reklame eller noe sånt, bare ganske simpelt mine juleønsker. Håper alle har hatt en fin uke så langt!

VIDEO: VINTER FAVORITTER

Hei dere!Siden det er 1. Desember, og jeg ikke har lagt ut video på en stund, kommer det en liten video nå! Husk å sette på 1080p for bedre kvalitet! Enjoy! Hvis du likte videoen kan du se kanalen min HER. Husk å subscribe til kanalen min, videoen kommer alltid ut på youtube først! :)

Julestemning

Det er 1. Desember!! Wææh! Tiden har gått så sinnsykt fort! Føles ut som at det var sommer for et par uker siden. En ting jeg savner, er snøen. Det blir aldri ordentlig jul uten snø på bakken. Jeg elsker juletiden, den er så koselig. Gatene er fylt med julelys, pepperkaker og julenisser. Lov meg at du ikke ler nå, men jeg trodde på julenissen til jeg gikk i 5. Klasse. Syntes han var verdens snilleste mann. Hahaha uff.Jeg er så utrolig heldig, som har en famllie og tilbringe julen med. Fordi julen er ment for å tilbringes med de man er glade i. Så uansett hvor du er i jula, håper jeg at du koser deg, og setter pris på alt du har.Hva fikk du i julekalenderen idag?Er du glad i julen?
hits