IDYLL

Hei dere! Idag er det fjerde dagen vi er her nede, og det er skikkelig trist at tiden går så fort. Vi har gjort så utrolig mye gøy mens vi har vært her, og jeg kan ikke engang telle hvor mange ganger jeg har mistet pusten av latterkrampe.Idag startet jeg dagen med video redigering, også spiste vi en helt nydelig forkost på verandaen. Jeg er overrasket over hvor varmt det er, til tross for at det er vinter her nede. Det som er enda mer utrolig er at befolkningen her nede går med tykke jakker, og bukser, mens vi går rundt i sommerkjoler og korte shortser. Jeg skjønner virkelig ikke at de ikke svetter ihjel når de har på seg så mye klær. Rett etter forkost gikk vi ned på stranda , og spiste lunsj etter en liten stund i sola. Jeg elsker virkelig stillheten, og den roen man får inni seg, når man ligger rett ut på solsenga med musikk i øra. Etter lunsj, tok vi en lang sykkeltur langs stranda. Været var fantastisk, og stemningen var idyllisk. Lengter jeg tilbake til Norge? Ikke i det hele ...

JEG ELSKER Å REISE

Hei dere!Det føles utrolig deilig å endelig være i lufta. Vi har 2 t og 30 min igjen til vi lander i Tyrkia. Jeg gleder meg så utrolig mye til å komme ned dit nå!Flinke meg klarte selvfølgelig og søle cola i fanget.Ohyes. Det er så utrolig typisk meg, og sølenår man er på sånne steder der man absolutt ikke burde søle.Men til tross for at jeg kan være ganske klomsete, elsker jeg å fly. Det er noe med den følelsen man kjenner når man letter fra bakken, og bare flyr ut i lufta. Alt virker så enkelt og lett. Det som er enda mer fasinerede, er hvordan man kan komme seg fra ett sted i verden, til et helt annet på bare noen få timer.Det er så deilig med litt forandring innimellom ogen pause fra den normale hverdagen. Jeg elsker å reise ogjeg elsker å oppdage nye steder. Når jeg blir eldre skal jeg definitivt bruke mye tid på å reise rundt i verden.Er du glad i å reise/fly?

2 DAGER

Whæææ!! Kan virkelig ikke tro at vi reiser til Tyrkia om under 48 timer. I hele vinter har jeg lengtet etter sommer, og det skal bli så utrolig deilig og komme ned dit - legge seg på solsenga og bare slappe helt av. Jeg skal virkelig nyte denne ferien, ettersom at de siste ukene på skolen har vært utrolig slitsomme.Kjenner egentlig at jeg begynner å bli litt små stressa. Kofferten står fortsatt i boden, og halvparten av klærene jeg skal ha med meg ligger til vask. Er vel kanskje på tide å begynne å pakke nå Sara? Vi snakkes om ikke så lenge!
hits