LIGHT CONTOUR

Hei dere! For et par dager siden kjøpte jeg et nytt foundation palett i mørke farger - for å bruke til contour! Så langt så er jeg utrolig fornøyd! Idag så tenkte jeg å vise dere en veldig enkel måte å gjøre det på; 1. Påfør den foundationfargen som passer din hud best. 2. Start med å legge den under kinnbena, på sidene av pannen og på nesekanten. Jeg pleier også å påføre veldig lett på kjevekanten. 3. Til å blende dette ut bytter jeg mellom å bruke en beauty blender og en kost. Her ser dere det ferdige resultatet. Siden jeg sitter foran et vindu og det er veldig lyst, syns det ikke så veldig godt, men sminken kommer bedre frem i et annet lys. Hva syns dere?

REVIEW: SEPHORA FACEMASK

Hei dere!For ikke så lenge siden så var jeg i Polen, og da fikk jeg kjøpt med meg en pakke med ansiktsmasker fra Sephora! Ohyes, når man holder hele greia oppned.. hahaha Testet ut den grønne masken for ikke så lenge siden, det er en slags grønn te ansiktsmaske og jeg var utrolig fornøyd med resultatet. Huden ble supermyk! Den eneste ulempen var at masken var et slags papir ark, som du legger på ansiktet, og det ville aldri feste seg helt. Så det holdte på å falle av ganske ofte. Annet en det, så er jeg veldig fornøyd med dette settet foreløpig! Om du har tørr hud, er denne virkelig å anbefale. Jeg vil ikke si at den fjerner kviser og urenheter så veldig godt, men den gir utrolig god fuktighet til huden. Den er spesielt perfekt til denne årstiden - i og med at mange får tørr hud på vinteren. Kanskje noe å ønske seg i julegave? Nytt innlegg kommer snart!

LETS TALK ABOUT HAIR

Heii dere!Den siste tidenhar jeg fått helt dilla på å krølle håret mitt. Jeg har blitt ganske så lei av rett hår, rett og slett fordi håret mitt bare blir fult av tugger. Dessuten så holder ikke håret seg rett mer enn en time eller to pågrunn av all fuktigheten i lufta. Men uansett! Når jeg krøller håret mitt bruker jeg min kjære krølltang fra Cerawand! ææ elsker den så mye. // Pris 699kr - Kan kjøpes hos frisører // Resultatet du får når du bruker denne er bare heelt amazing! Det handler selvfølgelig mye om hvilken teknikk du bruker også, men foreløpig er synes jeg at det er enklere å få fine krøller med denne, enn med andre krølltenger. Som dere kanskje skjønner, så har jeg falt helt pladask for denne krølltanga, tihi. Er du på jakt etter en ny krølltang, så anbefaler jeg virkelig denne!Og nei, dette er ikke reklame, jeg er bare utrolig fornøyd med denne krølltanga. Vi blogges snart!

Rene sminkekoster på 1-2-3!

Heii! Uff, er det noe jeg er skikkelig dårlig på, så er det å huske å vaske sminkekostene mine. De er alltid "møkkete", og det å ta seg tid til å vaske de blir enten bortprioritert eller glemt. Uansett så tenkte jeg å lage et kjapt innlegg, på hvordan du kan vaske sminkekostene dine veldig effektivt!______________________________________________________________________________________________ STEP 1: Finn fram alle kostene dine, en rensespray (til dette bruker jeg en spray fra VITA - 89kr)og en rull med dopapir eller tørkepapir. STEP 2: Spray direkte på kosten og tørk kosten på tørkepapiret. STEP 3: Repeter dette helt til kosten ikke lenger farger papiret. Pass på å la kostene tørke før du bruker de igjen. Et veldig simpelt innlegg, men håper dere likte det uansett, nytt innlegg kommer snart!
hits