VIDEO: SMINKEVIDEO MED MATHIAS

Hei dere! For en stund siden filmet jeg en youtube video med Mathias. Det var utrolig gøy, og vi skal filme enda en video til om ikke så lenge! I perioden hvor jeg tok en pause fra bloggen, satt jeg å redigerte på den. Det var vel egentlig da jeg innså hvor gøy redigering faktisk er, og hvor mye jeg koser meg hver gang jeg sitter å redigerer videoer. Videoen har ligget på youtube en stund, jeg har bare ikke fått surra meg til å publisere den her også. Håper dere liker den, og husk å slå på 1080p for best kvalitet!    Hva syns dere?

VIDEO: HAUL FEBRUAR 2016

Hei dere! Denne videoen har ligget på youtubekanalen min en stund, jeg har bare ikke hatt tid til å laste den opp her også. Dere må gjerne subscribe på kanalen min hvis dere vil ha varsel med en gang jeg laster opp en ny video. Link finner du HER. Håper dere liker videoen, husk å sette på 1080p for ekstra god kvalitet! :)  

VLOG #5: HJEMREISE :((

Hei dere! Da er siste delen av vloggen ute, dette er da delen der vi reiser hjem igjen - og jeg må si at det var ganske kaldt og kjipt å lande på gardemoen til snø og minusgrader. Det har gått 48 timer, og jeg lengter allerede tilbake til sol og varme. Så kryss fingrene for at våren kommer veldig snart!     Håper dere likte videoen, og husk å abonnere på kanalen min, så får dere beskjed med en gang neste video publiseres!  

VLOG #4: Løshunder, Alanya & Sykkeltur

Hei dere! Endelig er enda en vlog lastet opp. Har ikke vlogget så mye de siste dagene, fordi det ikke har skjedd så mye spennende. Men håper dere liker denne ihvertfall! :)

VLOG #3: Marked, Burger King & Shopping

God morgen! Her kommer vlog fra Lørdag, litt sent oppe, menmen. Håper dere liker den!     

VLOG #2: Vi elsker mat!

  Hei dere! Da er enda en ny vlog lastet opp! Håper dere liker den! Husk å sette på 720p for best kvalitet! :)      

VLOG #1: VI REISER TIL TYRKIA

Hei dere! Det er utrolig deilig å endelig være framme. Her kommer første vlog fra turen så langt! Har veldig lyst til å fortsette og vlogge resten av dagene også, så følg med på youtube kanalen min fremover!   Hva syns dere?  

VIDEO: UPDATED EVERDAY MAKEUP

Hei folkens! Endelig er jeg tilbake med en ny youtube video, og et veldig fint startbilde. Føles utrolig godt å endelig få lastet opp denne videoen, siden det var så lenge siden forrige video ble publisert. Håper dere liker den, og husk å sette på 1080p for best kvalitet! :)     Hva syns dere?   

VIDEO: THE 20 QUESTION TAG

Hei folkens, endelig er en ny youtube video oppe!Håper dere liker den, husk å sett på 1080p for best kvalitet. Gjerne legg igjen en kommentar om hva dere vil se i neste video, nytt innlegg kommer snart.

VIDEO: HOW I EDIT MY THUMBNAILS

Hei dere! Tenkte å dele enda en youtube video med dere, den er nok litt mer ment for youtube enn bloggen menmen. Håper dere liker den uansett, og legg igjen noen tips til hvilke youtubevideoer dere vil se framover i kommentarfeltet! Vi snakkes snart!

VLOG: MIN NYTTÅRSAFTEN

Hei dere!Den siste tiden har jeg jobbet med en vlog fra hvordan jeg feiret nyttårsaften min, og endelig er den ferdig! Det er også grunnen til at jeg har vært litt borte fra bloggen de siste dagene. Anyways! Håper dere liker videoen, og husk å sett på 720p for bedre kvalitet! Videoene ligger alltid på youtube et par timer før de kommer på bloggen, så hvis du vil få med deg når jeg publiserer min neste video kan du subscribe til kanalen minHER. Tusen takk for at du så på!

VIDEO: VINTER FAVORITTER

Hei dere!Siden det er 1. Desember, og jeg ikke har lagt ut video på en stund, kommer det en liten video nå! Husk å sette på 1080p for bedre kvalitet! Enjoy! Hvis du likte videoen kan du se kanalen min HER. Husk å subscribe til kanalen min, videoen kommer alltid ut på youtube først! :)

VIDEO: HVORDAN LAGE SMOOTHIE

Hei dere!For en stund siden lagde jeg en video i valgfag - som viser en oppskrift på en veldig enkel og god smoothie! Jeg personlig elsker smoothie'er, og dette er min personlige favoritt. Ikke så veldig spennende video, men håper dere liker den for det! Enjoy! (Husk å sett på 1080p for bedre kvalitet) Hva syns du om videoen?

YOUTUBE KANAL!

Hei! I en stund nå har jeg hatt utrolig lyst til å starte min egen youtube kanal, og endelig har jeg fått gjort det! La ut en video på Youtube for 2 uker siden, som på en måte var en introduksjonsvideo,den kan dere se her: (husk og endre kvaliteten til 1080/720p) I det siste har jeg jobbet med en HAUL video fra sommeren og nå er den endelig ute!Den kan dere se her:(husk og endre kvaliteten til 1080/720p) Håper dere likte videoene, og hvis dere har noen ønsker om hva jeg skal filme, kommenter under! Husk også å abonner på youtube kanalen min, hvis du vil få oppdatering med en gang jeg legger ut en video, de kommer alltid på youtube før bloggen -->HER.
hits